Gyors és egyszerű rendelés

A termék kiválasztása

Használhatod a keresőt, ha konkrét termékre keresnél, vagy kereshetsz termékkategóriákra és célodnak megfelelően is.

Ha megtaláltad, amit szeretnél, rákattintva a termékre további információkat kaphatsz annak összetételéről, tápanyagtáblázatáról illetve arról, hogy miért is hasznos számodra.

Ezután már csak a számodra tetsző ízt kell kiválasztanod, a szükséges kiszerelés méretét illetve a darabszámot és a „Kosárba Rakom” gomb megnyomásával már landoltak is virtuális bevásárlókosaradban.

Ha mégis változtatnál a mennyiségeken, semmi probléma, csak vidd az egérkurzort a jobb felső sarokban található bevásárlókocsira és az ott megjelenő kosaradban szabadon módosíthatod őket a plusz és mínuszjelek segítségével.

Regisztráció

Ha új vásárlóként szeretnél regisztrálni, akkor a vásárláshoz szükséges adataid megadása után - amelyeket engedélyezés esetén a rendszer eltárol - legközelebbi vásárlásodnál már csak be kell jelentkezned az általad megadott email címeddel és jelszavaddal.

Előnye, hogy nyomon tudod követni korábbi rendeléseidet, az előre beállított szállítási címmel könnyebben és gyorsabban elvégezheted a rendelési folyamatot és hírlevelünkkel szuper akcióinkról és érdekességeinkről sem maradsz le.


A rendelés elküldése

Miután mindent összeszedtél, amire szükséged van a „Kosárhoz” gombra kattintva még egyszer átnézheted az általad összeállított csomagot, az árakat és a végösszeget, majd az ÁSZF elfogadása után a „Tovább a Fizetésre” gombra kattintva a következő lappal megkezdheted a rendelés leadását.

Először is kiválaszthatod, hogy regisztrációval vagy anélkül szeretnéd-e folytatni, ha pedig még nem regisztráltál fiókot, akkor itt akár meg is teheted.

Amennyiben nem regisztrált felhasználó vagy úgy a következő oldalon ki kell töltened a rendelési adataidat, neved, címed és telefonszámod megadásával.

Fontos, hogy pontos adatokat adj meg, ezzel is segítve a futárszolgálat munkáját.

Telefonszámod megadása is szükséges, hogy a futár elérhessen téged, bármilyen probléma esetén.

Jelenleg a GLS futárszolgálat házhozszállítása az egyetlen mód, ami automatikusan kiválasztásra kerül.

Jobb oldalon láthatod a rendelésed végösszegét a szállítási díjjal együtt.


A következő lépés a fizetési mód kiválasztása. Lehetőséged van bankkártyás fizetésre a SimplePay rendszerén keresztül, vagy választhatsz utánvételes fizetési módot, mely esetben a csomag kézbesítésekor közvetlen a futárnak fizetheted ki a csomagod és a szállítási díj összegét, választásod szerint készpénzben vagy épp bankkártyával.

További itt módosíthatod a számlázási címed, amennyiben az eltér a kiszállítási címedtől

Az utolsó lépésben a „Rendelés áttekintése” oldalon még utoljára ellenőrizheted a megrendelésed. Ha mindent rendben találtál, akkor a „Megrendelés leadása” gombra kattintva kész is vagy, már csak hátra kell dőlnöd és várnod a csomagod megérkezését.

Árak
A webshopban található árak a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyek bruttó árak és az ÁFÁ-t már tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, amit viszont a vásárlás során, a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Szállítás pont alatt is megtalálhatsz.

Ha a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot annak korrekciójára. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve javítása után tájékoztatunk téged az új adatokról. Ezután még egyszer megerősítést kérünk tőled a megrendelést illetően, vagy lehetőség van arra is, hogy elállj tőle.

A rendelések feldolgozása
A beérkezett rendelésed feldolgozását azonnal megkezdjük és munkanapokon 48 órán belül meg is történik az.

Visszaigazolás

Rendelésedről automatikus e-mail értesítést küldünk a rendelés feladását követően, illetve később külön értesítünk a kiszállítás időpontjáról.

Webshopunkban kétféle fizetési mód közül választhatsz, vagy bankkártyával a SimplePay rendszerén keresztül, vagy utánvéttel, mely esetben a teljes vételárat szállítási költséggel együtt csomagod átvételekor a kézbesítő futárnak fizeted ki készpénzben vagy bankkártyával.

Webshopunk az OTP Mobil Kft. által biztosított biztonságos SimplePay szolgáltatáson keresztüli fizetési megoldást használja.

A SimplePay Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el az OTP Mobil Kft. SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN (a továbbiakban: Simple ÁSZF) foglaltakat és a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja.

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron*, Maestro*. 

* Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni.

A SimplePay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban az OTP Mobil Kft.-vel szemben téged külön díj nem terhel.

 

A fizetés lépései:

1) A webshopban összeállítod a rendelésed.

2) A rendelési folyamat utolsó fülén a „Megrendelés leadása” gombra kattintva a SimplePay rendszerbe irányít át.

3) A SimplePay rendszer online felületén az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési felületre kerülsz, ahol meg kell adnod a kártyaadatait. A SimplePay rendszer a kártyád adatait nem tárolja és azokhoz az OTP Mobil Kft. később sem fér hozzá.

4) A „Megrendelés leadása” gombra történő kattintással elfogadod a SimplePay ÁSZF-et és az OTP Mobil Kft. adatkezelési szabályzatát.

5) az OTP Mobil Kft. a megadott kártyaadataid banki engedélyeztetésre (ún. authorizációra) továbbítja a tranzakciót. Amennyiben az engedélyezés sikeres, úgy a kártyád a bankod megterheli a megrendelés ellenértékének összegével.

6) A tranzakció megtörténtéről az OTP Mobil Kft. értesíti a Scitec Kft.-t is, amely ez alapján teljesíti a megrendelést. 

Minden esetben a tranzakció végeztével várd meg, hogy az oldal visszairányítson a honlapunkra, különben előfordulhat, hogy fizetésed nem lesz sikeres.

***Változás a házhozszállításban! ***

A Scitec elkötelezett amellett, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegye vásárlói számára a megrendelések kézbesítési folyamatát. A COVID-19 vírus okozta körülményekre való tekintettel cégünk azt a döntést hozta, hogy 2020. 03. 25. naptól a különleges jogrend fennállásáig, csatlakozik szállító partnere, a GLS Hungary által elérhetővé tett Contactless delivery szolgáltatáshoz, azaz bevezeti az érintés nélküli kézbesítést.

Pontosan mit jelent ez a gyakorlatban?

A megrendeléssel minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti.
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti.

A még biztonságosabb kézbesítési folyamat érdekében, javasoljuk vásárlóinknak a - megrendelés leadásával egy időben történő - bankkártyás fizetési opció választását, mellyel elkerülhető az utánvétes csomag átvételkor a készpénz vagy bankkártya használata.


Az érintés nélküli kézbesítésről részletes információ a GLS Hungary honlapján olvasható: https://gls-group.eu/HU/hu/altalanos-uzleti-feltetelek

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik.

A kiszállítás idejét a webshop ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mailben is megtalálod azt.


Szállítási módok: GLS Futárszolgálat
Kiszállítási idő: 3 munkanapon belül.
Szállítási díjak:

Futárszolgálat

10.000 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítási díj 990 Ft.

10.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes. (Külföldre nem áll módunkban szállítani.)

A termék visszaküldése


A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, bontatlanul vesszük vissza 14 napon belül.

Ez természetesen nem vonatkozik a felbontás után jelentkező panaszokra, mely esetben már szavatossági igényről beszélünk.

Elállási jog/Szavatossági igény

A visszaküldés folyamatáról, valamint az erre vonatkozó tudnivalókról a Termékvisszaküldés menüpontban olvashatsz.

 

Panaszkezelés

Társaságunk egyik magatartási kódexnek sem vetette alá magát, fogyasztókkal szembeni kereskedelmi gyakorlatát a hatályos jogszabályok alapján alakítja.

A vállalkozásnak illetve a vállalkozás érdekében vagy javára eljáró személynek az áru fogyasztók részére történő forgalmazásával, illetve értékesítésével közvetlen kapcsolatban álló magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszodat az alábbi módokon tudod hozzánk eljuttatni:

Írásban postai úton

Posta cím: 1138 Budapest, Váci út 178.

Vagy e-mailben
Email cím:  kapcsolat@scitec.hu

Cégünknek panaszod írásbeli megválaszolására annak beérkezését követő 30 nap áll rendelkezésére

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!