Mire számíthatsz a #stayhomestayfit oldalunkon?

Mi is érezzük, hogy a négy fal között nem könnyű megtartani a napi sportos rutint, ezért összehoztunk egy profi sportolókból, dietetikusokból és pszichológusokból álló szakértői csapatot. A következő hetekben tőlük kapsz tanácsokat otthoni edzés, étkezés és mentális egészség témakörökben.

Kik segítenek ebben?

Kathi Béla – testépítő világbajnok
Dr. Baji Balázs – világbajnoki bronzérmes gátfutó
Debreczeni Dóra - futó, atlétikai edző
Szász Máté - Scitec Institute sporttáplálkozási vezetője
Balassa Levente – életegyensúly tanácsadó, pszichológus

A csapat folyamatosan bővül, kísérd figyelemmel tartalmainkat, rendszeresen jelentkezünk. Tarts velünk!Friss cikkeink

d-vitamin szedése

D-vitamin szedése: reggel vagy este, télen/nyáron, idős korban?

A statisztikai adatok szerint a magyar lakosság nagy része D-vitamin hiányos. De mikor érdemes vitamint szedni fiataloknak, sportolóknak, vagy idős korban?
Tovább
Scitec Nutrition green line products including VitaGreens

Vitagreens: a legtermészetesebb vitaminpótlás a hideg időszakban

Kiknek és miért van szüksége a vitaminok és ásványi anyagok étrendi pótlására a hideg időszakban? Hogyan fegyverkezz fel természetesen a hideg időszakban kialakuló mikrotápanyagok hiányából adódó panaszok ellen? Ismerd meg a Scitec egyedülálló termékét, ami egy dobozba zárt zöldség és gyümölcsös kertet hordoz magába a nyár sokszínűségével és erejével.
Tovább
vírusok ellen

Vírusok ellen: Hogyan védekezz?

Vajon mit lehet tenni a vírusos fertőzés megelőzése érdekében, hogyan működnek a vírusok, és vajon mi a leghatásosabb ellenszer?
Tovább
C vitamin hatása

Mindent a C-vitaminról: Hatása, túladagolása, hiánytünetei

Pontosan mi is a C-vitamin, mi a hatása és mellékhatásai, mi történik túladagolás esetén, mik a hiánytünetei – és mekkora a napi C-vitamin szükséglet?
Tovább
Egészséges túlélőkészlet karantén esetére: Ezekből vásárolj be!

Egészséges túlélőkészlet karantén esetére: Ezekből vásárolj be!

Mi az, ami a mindennapokhoz szükséges, hogy megtartsd az izmokat és tápláld a szervezeted? Összeszedtük neked azokat az alapvető élelmiszereket és táplálék kiegészítőket, amiket javaslunk beszerezni egy esetleges karantén idejére.
Tovább
niacin b3 vitamin

A niacin (B3 vitamin): Mire jó, mi a hatása – és miben van?

A B3 vitamin, azaz a niacin a szervezet fontos alapköve, szükség van a napi bevitelre. Hiánya komoly problémákat, akár pellagrát is okozhat.
Tovább

Szakértőink


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!