Ha van teszt, nincs vita.

Cégünk kiemelkedően nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a minőségügyi rendszerek működtetésére. A kötelező HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) rendszer mellett a Scitec Kft. ISO 9001, FSSC 22000 (Food Safety System Certification), IFS Food (International Featured Standards), IFS Logistics, GMP for supplements, valamint HALAL tanúsítvánnyal is rendelkezik. A minőségirányítási rendszereket külső nemzetközi szakértők folyamatosan ellenőrzik.

IFS Food Certificate IFS Logistics Certificate FSSC 22000 Certificate MSZ EN ISO 9001:2009 GMP

Termékeink kiváló minőségét folyamatos laboratóriumi vizsgálatokkal ellenőrizzük. Célunk, hogy csak olyan termék kerüljön a fogyasztóinkhoz, ami kiváló minőségű. A cél elérése érdekében két laboratóriumunkban napi 16 órában vizsgáljuk a beérkező alapanyagok minőségét, félkész és késztermékeinket.

A piacra kerülő fehérje, azaz növényi-, marha-, és tejsavófehérje alapú termékeink összes alapanyagát, és minden gyártási tételt érzékszervi vizsgálatokkal, fehérjetartalom méréssel valamint egyezőség vizsgálattal ellenőrizzük.

Scitec Laboratóriumok

Scitec Laboratóriumok

Fehérjetartalom (protein content): Minden fehérje kategóriába sorolt termék esetén * megmérjük a fehérje tartalmat. A fehérjetartalom merést NIR és DUMATHERM berendezésekkel végezzük.

Egyezőség vizsgálat (identification of components): Minden gyártási tételt NIR vizsgálatnak vetünk alá (közeli infravörös spektroszkópia). NIR vizsgálattal a termékről egy olyan egyedi lefutású görbét kapunk, amely csak az adott termékre jellemző. A vizsgálat hasonlít arra, amikor az embert az újlenyomatával azonosítják. A görbe alapján mi is azonosítani tudjuk a terméket és információt kapunk a minőségéről is.

A termékek NIR görbéiről összeállítottunk egy termék specifikus spektrum könyvtárat. A legyártott termék spektrumát összehasonlítjuk a spektrumkönytárban található adatokkal, ezt használjuk minőségi azonosításra. A vizsgálat eredménye egy százalékban kifejezett adat, amelyből egyértelmű információt kapunk a termékről.

Scitec laboratóriumi vizsgálatok

Érzékszervi vizsgálatok: Képzett szakembereink a gyártási tételeket megkóstolják, ellenőrzik a színt, illatot és állagot. Minden termék érzékszervi jellemzőit referencia mintához hasonlítjuk, valamint ellenőrizzük a termékspecifikációval való egyezőségét is. Elfogadott tételnek azt tekintjük, ami teljes egyezést mutat a referencia mintával és az előírt termékspecifikációval.

Érzékszervi vizsgálat szempontjai:

  • A kevert por illata (odour of blended powder)
  • A kevert por állaga (consistence of blended powder)

*A limitált szezonális ízek vizsgálati eredményei nem találhatóak meg a honlapon.

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!