Együttműködés a Magyar Olimpiai Bizottsággal

Büszkék vagyunk arra, hogy a Scitec és a Scitec Institute a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai partnere. Ennek értelmében egyrészt az egyedülálló sport- és táplálkozástudományi intézet szakemberei készítik fel a Magyar Olimpiai Csapat tagjait a Tokiói Olimpiai Játékokra: sporttáplálkozási tanácsadással, valamint egyénre szabott étrend-összeállítással.

Ezen felül a Magyar Olimpiai Csapat sportolói a Scitec termékeit fogyasztják sport-táplálékkiegészítőként. Ehhez az szükséges, hogy táplálékkiegészítőink és vitaminkészítményeink kiemelkedő minőségűek és makulátlan tisztaságúak legyenek, hiszen a WADA doppingszabályainak maximálisan eleget kell tenniük.

Beszéljenek helyettünk inkább az olimpikonok, akikre mindannyian büszkék vagyunk

„A Scitec Institute-tal például azon dolgozunk, hogy a kimerítő versenyprogramom ellenére mindig tökéletes legyen a regenerációm, valamint az étrendi formaidőzítésem. Korábban éveken át ugyanazt az általános diétát folytattam, amit még az Egyesült Államokból hoztam haza. Már látom, hogy nincs egy mindenkire érvényes, élsportolóknak kifejlesztett étrend, és nem elég a felkészülési időszak egyes fázisaira lebontani az étkezést, mert minden szervezet egyedi, ezért egyénre szabott táplálást igényel. A csapattal közösen megtaláltuk a szervezetemre szabott legjobb étrendet, és azt gondolom, hogy ez a teljesítményem javulásán is érezhető.”

Hosszú Katinka
háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszónő

„Korábban próbáltam az étrendem összeállításával tudatosabban foglalkozni, de egészen más, ha egy ekkora és ilyen felkészült csapat áll az ember mögött. Rengeteg segítséget kapok a Scitec Institute-tól, például azzal kapcsolatosan, hogy mit ehetek, milyen táplálékkiegészítőket fogyaszthatok edzés előtt és után, és a szakemberek arra is odafigyelnek, hogy jobb legyen a regenerációm.”

Cseh László
többszörös világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó

„Az élsportban hihetetlenül apró dolgok tudnak óriási különbségeket eredményezni és nyilvánvalóan a táplálkozás nagyon fontos része ennek. A táplálékkiegészítők sokat tudnak segíteni ilyen szempontból, de persze az sem mindegy, hogy az adott vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátokat, vagy éppen aminosavakat mikor viszem be a szervezetembe. Ehhez segítenek hozzá a szakértők.”

Baji Balázs
világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutóKöszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!