A Scitec prémium minőségű termékeit több mint 90 országban fogyasztják hobbi- és élsportolók egyaránt. Étrend-kiegészítőink, köztük edzés utáni fehérjéink, illetve vitaminkészítményeink a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelmények betartásával készülnek, amelyeket évente többször független nemzetközi szakértők ellenőriznek. A kötelezően előírt HACCP rendszer működtetése mellett a Scitec-nél önkéntes alapon több élelmiszerbiztonsági szabvány teljesítését és az ezekhez kapcsolódó tanúsítványok megszerzését is magunkra vállaltuk. A termékeink minőségének ellenőrzése érdekében számos termékvizsgálatot végzünk saját laboratóriumainkban, másrészt a független akkreditált külsőlaboratóriumokban.

Rendelkezünk ISO 9001, FSSC 22 000, IFS Food, IFS Logistics, HALAL és GMP for supplements tanúsítványokkal.

Dokumentumok:

Scitec Nutrition Energiapolitika

Scitec Nutrition Minőségpolitika

A minőségbiztosításunkról számokban:

  • Tervszerűen több mint 400 féle vegyületet ellenőrzünk termékeinkben
  • Egy drogvizsgálat során  több mint 90 paramétert mér a Wessling laboratórium
  • Évente több mint 3000 paramétert vizsgálnak termékeinken, független akkreditált külső laboratóriumban
  • 6.000 alapanyagvizsgálatot végzünk évente
  • 21.000 tesztet végzünk évente a saját laboratóriumunkban
  • Minden gyártási tételből mintát veszünk és belső laboratóriumainkban vizsgáljuk a megfelelőségüket, minőségüket.

A Scitec Magyarország a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő beszállítója, emiatt termékeink megfelelőségét sport- és egészségügyi szakemberek, az antidopping-csoport munkatársai ellenőrzik, és hagyják jóvá az összetételüket. Az elmúlt 20 évben több mint 2000 élsportoló fogyasztotta és fogyasztja edzés előtti, edzés közbeni és edzés utáni, az optimális teljesítményt és egészséget is szem előtt tartó igények kielégítésére szolgáló táplálékkiegészítőinket és vitaminkészítményeinket.

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!