A Scitec prémium minőségű termékeit több mint 90 országban fogyasztják hobbi- és élsportolók egyaránt. Étrend-kiegészítőink, köztük edzés utáni fehérjéink, illetve vitaminkészítményeink a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelmények betartásával készülnek, amelyeket évente kétszer független nemzetközi szakértők ellenőriznek. A kötelezően előírt minőségbiztosítási rendszerek mellett a Scitec-nél önkéntes alapon is számos tesztet és ellenőrzést végzünk, és egy extra tanúsítvány teljesítését is magunkra vállaltuk. Termékeink minőségét egyrészt saját laboratóriumunkban, másrészt a független Wessling laboratóriumban vizsgálják rendszeresen.

Rendelkezünk ISO 9001, HACCP, ISO 22 000 GMP és IFS tanúsítványokkal.

A minőségbiztosításunkról számokban:

  • 1%-nál nagyobb eltérés esetén azonnali stop a gyártásban
  • Minden 7. gyártási dolgozó minőségbiztosítással foglalkozik
  • Egy-egy vizsgálatnál 487 paramétert mér a Wessling
  • 6.000 alapanyagvizsgálatot végzünk évente
  • 33.000 gyártásközi tesztet végzünk évente
  • Minden gyártási tételből mintát veszünk és teszteljük

A Scitec Magyarország a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő beszállítója, emiatt termékeink megfelelőségét sport- és egészségügyi szakemberek, az antidopping-csoport munkatársai ellenőrzik, és hagyják jóvá az összetételüket. Az elmúlt 20 évben több mint 2000 élsportoló fogyasztotta és fogyasztja edzés előtti, edzés közbeni és edzés utáni, az optimális teljesítményt és egészséget is szem előtt tartó igények kielégítésére szolgálótáplálékkiegészítőinket és vitaminkészítményeinket.

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.