A honlap tulajdonosa:
Scitec Kft.

Székhely:
2120 Dunakeszi, Csörsz árok köz 2., Magyarország

Cégjegyzékszám:
13-09-178132

Adószám:
12299953-2-44

Nyilvántartó bíróság:
Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Kamara:
Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara

Központi ügyintézési cím:
1138 Budapest, Váci út 178., Magyarország

Recepció telefonszáma:
+36-1-435-5499, +36-21-311-1893

Képviseletre jogosult:
Seres Attila

E-Mail:
kapcsolat@scitec.hu

Webhely:
www.scitec.hu

Tárhely szolgáltató elérhetősége
Shopify Inc., 150 Elgin Street, Suite 800, Ottawa, ON K2P 1L4, Canada

Csomagküldő kereskedelem nyilvántartási szám:

1838/2019/B
Jogi Nyilatkozat


Jogfenntartás, felelősség

A Scitec Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Scitec Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Scitec Kft. kifejezetten kizárja.

A Scitec Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Scitec ® weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!