100%-ban doppingmentes

Talán ismerős a történet, amikor egy doppingvétségen ért élsportoló úgy nyilatkozik, hogy az általa fogyasztott étrend-kiegészítő vagy vitaminkészítmény tartalmazhatta az élsportból való kizárását  okozó tiltott anyagot. Részben emiatt is merülhet fel kétely a sport-táplálékkiegészítők összetételével kapcsolatban.

Éppen ezért fordítunk a Scitec-nél különös figyelmet annak biztosítására, hogy termékeink minőségével kapcsolatban semmilyen kétség ne merülhessen fel. A Scitec-nél minden beérkező alapanyagot megvizsgálunk, valamint a gyártás közben a félkész termékeket és a végtermékeket is folyamatosan ellenőrizzük. Évente több mint 20 000 vizsgálatot végzünk el saját laboratóriumunkban a termékeink megfelelő minőségének biztosítása érdekében.

Ezen felül termékeinket a Wessling, Európa egyik legnagyobb független akkreditált laboratóriuma vizsgálja rendszeresen. A drogtesztek mellett folyamatosan monitorozza termékeink hatóanyagtartalmát, és minőségét. A tesztelt termékeink listáját a doppingmentes.hu weboldalon is megtalálhatjátok.

További kiemelt és permanens kontrollt jelent, hogy mivel a Scitec a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sporttáplálékkiegészítő beszállítója, termékeink megfelelőségét sport- és egészségügyi szakemberek, az Antidopping Csoport munkatársai ellenőrzik, és hagyják jóvá az összetételüket. Termékeinket (fehérjéket, aminosavakat /köztük BCAA/, izomtömegnövelő formulákat, vitaminokat) az elmúlt 20 évben több mint 2000 élsportoló fogyasztotta és fogyasztja rendszeresen. Olyan versenyzők, akiket évente többször, akár hússzor is ellenőriznek, és folyamatosan megfelelnek doppingmentességgel kapcsolatos szigorú kritériumoknak.Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!