New mango flavour Scitec Collagen Liquid

Egy fehérje a szervezetedben, ami erősebb, mint az acél, úgy működik, mint egy ragasztó, és az emberi szervezetben található milliós nagyságrendű fehérjetípus közül a leggyakoribb. Ugye kíváncsi vagy mi lehet az és hogyan juthatsz hozzá szépítő és egészségmegőrző hatásaihoz?

Talán már kitaláltad, hogy a kollagénről van szó.

Az emberi szervezet képes a kollagén előállítására, azonban az előállítás folyamatának feltételei vannak. Csakis a feltételek betartásával juthatunk hozzá a kollagén közismerten bőrre, hajra, körmökre, ízületekre gyakorolt pozitív hatásaihoz.

A kollagén egy fehérje, a fehérjéket pedig aminosavak építik fel. A kollagénnek rá jellemző aminosavprofilja van. Az őt felépítő aminosavaknak elegendő mennyiségben kell a szervezetben lenniük ahhoz, hogy az előállítási folyamat megfelelő legyen. Ezt vagy úgy tudod elérni, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjetartalmú ételeket eszel, vagy pedig fehérjetartalmú kiegészítők használatával. Ha szeretnéd élvezni a kollagén egészségre gyakorolt pozitív és szépítő hatásait, akkor érdemes azt koncentrált formában, minőségi kollagénforrásból bevinni. A piacon elérhető egyik legjobb kollagénforrás, a marha kollagén. Ahhoz, hogy a kollagén jól felszívódjon és hasznosuljon, fontos, hogy előemésztett formában legyen a termékben.

Próbáld ki a Scitec új Collagen Liquid termékét!

A másik feltétel, hogy elegendő mennyiségű C-vitamin álljon rendelkezésre. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénszintézishez, nélküle a kollagén termelődése nem lehet kielégítő. Bizonyos mennyiségű C-vitaminhoz tudatos étrend kialakításával és az egészséges táplálkozási elveket betartva hozzá lehet jutni. Ez azt jelenti, hogy a napi 5 étkezés minden alkalmával fogyasztasz jó minőségű zöldségeket, gyümölcsöket. Az sem baj, ha nem így étkezel, hiszen akkor rendelkezésedre állnak a C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítők. A C-vitamin nagyon hamar képes oxidálódni, vagyis nagyon könnyen bomlik és nem tudja kifejteni hatását. A legjobb, ha olyan C-vitamint vásárolsz, ami gyomorsaválló kapszulában van. A kapszula héja védi a hatóanyagot a gyomorsavtól és ott engedi kiszabadulni, ahol kell. Nagyon fontos, hogy a megfelelő dózis mellett erre is odafigyelj, hiszen lehet, hogy a dózis rendben lenne, de a beviteli módszer nem (ilyen pl.: aszkorbinsavat keverni a forró teába és várni a hatást..)

Próbáld ki a Scitec C1000+ Bioflavonoid kapszuláját!

Ha ezeket betartod, nagyon jó úton haladsz, hogy a kollagén kifejthesse belülről szépítő, fiatalító és egészségmegőrző hatásait. A kor előrehaladtával (30+) a kollagén termelődése, így az ízületek állapota, a bőr rugalmassága, a haj, körmök állapota változik. Az öregedés természetes folyamat, ami ellen nem kell küzdeni. Idő előtti kifejeződését (fakó, élettelen, rugalmatlan arcbőr már fiatalon), erőteljes megjelenését (mély ráncok) és ütemét viszont pozitívan befolyásolhatod a fenti feltételek betartásával.

Támogasd szervezeted optimális kollagéntermelését egy kis odafigyeléssel és tudatossággal! Hidd el, a várt eredmény nem marad el!Scitec Vital témájú írások

C vitamin hatása
Mindent a C-vitaminról: Hatása, túladagolása, hiánytünetei

2020 április 01 3 perc olvasás

Pontosan mi is a C-vitamin, mi a hatása és mellékhatásai, mi történik túladagolás esetén, mik a hiánytünetei – és mekkora a napi C-vitamin szükséglet?
Tovább
maradj fitt ha otthonról dolgozol
Hogyan maradj fitt akkor is, ha otthonról dolgozol?

2020 március 30 3 perc olvasás

Otthonról dolgozol, de szeretnéd most is fitten tartani magad? 5+1 tanáccsal segítünk, hogy home office mellett is formában maradj és jól alkalmazkodj ehhez az új helyzethez!
Tovább
Egészséges túlélőkészlet karantén esetére: Ezekből vásárolj be!
Egészséges túlélőkészlet karantén esetére: Ezekből vásárolj be!

2020 március 17 3 perc olvasás

Mi az, ami a mindennapokhoz szükséges, hogy megtartsd az izmokat és tápláld a szervezeted? Összeszedtük neked azokat az alapvető élelmiszereket és táplálék kiegészítőket, amiket javaslunk beszerezni egy esetleges karantén idejére.
Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!