New mango flavour Scitec Collagen Liquid

Egy fehérje a szervezetedben, ami erősebb, mint az acél, úgy működik, mint egy ragasztó, és az emberi szervezetben található milliós nagyságrendű fehérjetípus közül a leggyakoribb. Ugye kíváncsi vagy mi lehet az és hogyan juthatsz hozzá szépítő és egészségmegőrző hatásaihoz?

Talán már kitaláltad, hogy a kollagénről van szó.

Az emberi szervezet képes a kollagén előállítására, azonban az előállítás folyamatának feltételei vannak. Csakis a feltételek betartásával juthatunk hozzá a kollagén közismerten bőrre, hajra, körmökre, ízületekre gyakorolt pozitív hatásaihoz.

A kollagén egy fehérje, a fehérjéket pedig aminosavak építik fel. A kollagénnek rá jellemző aminosavprofilja van. Az őt felépítő aminosavaknak elegendő mennyiségben kell a szervezetben lenniük ahhoz, hogy az előállítási folyamat megfelelő legyen. Ezt vagy úgy tudod elérni, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjetartalmú ételeket eszel, vagy pedig fehérjetartalmú kiegészítők használatával. Ha szeretnéd élvezni a kollagén egészségre gyakorolt pozitív és szépítő hatásait, akkor érdemes azt koncentrált formában, minőségi kollagénforrásból bevinni. A piacon elérhető egyik legjobb kollagénforrás, a marha kollagén. Ahhoz, hogy a kollagén jól felszívódjon és hasznosuljon, fontos, hogy előemésztett formában legyen a termékben.

Próbáld ki a Scitec új Collagen Liquid termékét!

A másik feltétel, hogy elegendő mennyiségű C-vitamin álljon rendelkezésre. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénszintézishez, nélküle a kollagén termelődése nem lehet kielégítő. Bizonyos mennyiségű C-vitaminhoz tudatos étrend kialakításával és az egészséges táplálkozási elveket betartva hozzá lehet jutni. Ez azt jelenti, hogy a napi 5 étkezés minden alkalmával fogyasztasz jó minőségű zöldségeket, gyümölcsöket. Az sem baj, ha nem így étkezel, hiszen akkor rendelkezésedre állnak a C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítők. A C-vitamin nagyon hamar képes oxidálódni, vagyis nagyon könnyen bomlik és nem tudja kifejteni hatását. A legjobb, ha olyan C-vitamint vásárolsz, ami gyomorsaválló kapszulában van. A kapszula héja védi a hatóanyagot a gyomorsavtól és ott engedi kiszabadulni, ahol kell. Nagyon fontos, hogy a megfelelő dózis mellett erre is odafigyelj, hiszen lehet, hogy a dózis rendben lenne, de a beviteli módszer nem (ilyen pl.: aszkorbinsavat keverni a forró teába és várni a hatást..)

Próbáld ki a Scitec C1000+ Bioflavonoid kapszuláját!

Ha ezeket betartod, nagyon jó úton haladsz, hogy a kollagén kifejthesse belülről szépítő, fiatalító és egészségmegőrző hatásait. A kor előrehaladtával (30+) a kollagén termelődése, így az ízületek állapota, a bőr rugalmassága, a haj, körmök állapota változik. Az öregedés természetes folyamat, ami ellen nem kell küzdeni. Idő előtti kifejeződését (fakó, élettelen, rugalmatlan arcbőr már fiatalon), erőteljes megjelenését (mély ráncok) és ütemét viszont pozitívan befolyásolhatod a fenti feltételek betartásával.

Támogasd szervezeted optimális kollagéntermelését egy kis odafigyeléssel és tudatossággal! Hidd el, a várt eredmény nem marad el!Vital témájú írások

Tudj meg mindent a magnéziumról! A szervezet második legfontosabb ásványi anyaga
Tudj meg mindent a magnéziumról! A szervezet második legfontosabb ásványi anyaga

2020 január 16 2 perc olvasás

A magnézium az emberi szervezet második legfontosabb ásványi anyaga a kálium után. A magnézium több, mint 600 biokémiai folyamatban vesz részt, ez is mutatja nélkülözhetetlen szerepét. A magnézium szerepet játszik a csontanyagcserében, az ingerületátviteli folyamatokban, nélkülözhetetlen az ideg-izom összehúzódásokhoz, szerepe van az izomgörcsök megelőzésében és kezelésében. A magnézium elengedhetetlen a szív-és érrendszer megfelelő működéséhez is.
Tovább
Miért fogyasszunk multivitamint télen?
Miért fogyasszunk multivitamint télen?

2020 január 06 2 perc olvasás

Az őszi-téli időszakban ma már szinte nem telhet el úgy egy nap, hogy ne találkozzunk valamilyen formában multivitamin reklámmal, hirdetéssel. A szakboltok, gyógyszertárak, drogériák reklámjaiban, szórólapokon, online felületeken ebben az időszakban nagy reflektorfényt kapnak a multivitamin termékek.
Tovább
Szabad gyökök – az emberi szervezet „bajkeverői”
Szabad gyökök – az emberi szervezet „bajkeverői”

2019 június 17 3 perc olvasás

A környezet, amiben élünk és a stressz, aminek nap, mint nap ki vagyunk téve, komoly kihívás elé állítja az immunrendszerünket.
Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!