Az edzésterved kimaxolásához már csak pár táplálékkiegészítőre van szükséged, szóval állsz a polcok előtt, hosszú sorokban a fehérjeporok, vitaminok és kapszulák. Próbálod a legjobb döntést meghozni. Ismerős? Ha igen, akkor tudod, hogy néha azért megszólal benned a szkeptikus éned is: tényleg az van bennük, amit ráírnak? A Scitec esetében a rövid válasz ez: naná! És ez nem csak duma. A hosszabbik verzióhoz pedig olvass tovább!

Beszállítás csak a legjobbaktól

Az elégedettség a minőségi alapanyagoknál kezdődik – alaposan megválogatjuk, hogy honnan és mit rendelünk. A Scitec fehérjék például valódi és minőségi tehéntejből készülnek. Persze nem elég csak az ideális beszállítót kiválasztani, aztán bizakodni, hogy minden úgy lesz, ahogy elterveztük. Az igazi meló csak itt kezdődik: a szállítmányokat egytől egyig leteszteljük. Évente 6 ezer alapanyag és 33 ezer gyártás közbeni teszt fut végig a rendszerünkön, ahol olyan paramétereket vizsgáltunk, mint a stabilitás, kioldódás, tisztaság vagy éppen hatóanyag koncentráció. És a havi 7 higiéniai vizsgálatról még nem is beszéltünk...

100% vagy kuka!

Most jön a legdurvább adat: 20 millió mintavétel negyedévente. Miért csináljuk ezt a rengeteg ellenőrzést, ha már korábban meggyőződtünk az alapanyagok tisztaságáról? Hát azért, hogy a végtermék is hibátlan legyen. Persze ez egyáltalán nem olyan unalmas meló, mint ahogyan az elsőre hangzik. A terméktesztelés fázisban például végigkóstolunk mindent: belga csokis fehérjeportól kezdve a kedvenc mogyoróvajunkig. Étvágygerjesztő az illata? Az állaga megfelelő? Ha csak az íze nem tökéletes, akkor is rögtön kuka!

Levezetésképp még egy kis tesztelés

A vitaminok millió és millió kapszulába töltve, több tonnányi fehérjepor bedobozolva, miden készen áll a szállításra. Kitalálod, hogy mi következik? Naná, hogy tesztelés! Kiveszünk egy terméket, felbontjuk, és alávetjük még egy utolsó vizsgálatnak. Minden dobozon van egy sorszám, ami megmutatja, hogy melyik terméktételből származik, ha véletlenül bármilyen difi lenne, akkor már egyetlen – véletlenszerűen kiragadott – mintából vissza tudjuk követni a dolgokat. Olyannyira, hogy az egyedi azonosítónak köszönhetően minden részlet kiderül: azoknak a nevét is lehet tudni például, akik részt vettek a termék előállításában. Macerásnak tűnik? Talán az is, de mi inkább a biztosra megyünk. Hogyha legközelebb a polcok előtt állsz, és megszólal benned a szkeptikus éned, akkor tudd: amit tőlünk vásárolsz, az 100%-ig az, ami!Scitec Hírek témájú írások

Így javítjuk az élsportolók teljesítményét – Hidratáció és innováció
Így javítjuk az élsportolók teljesítményét – Hidratáció és innováció

2020 január 07 2 perc olvasás

Sokan nem is gondolnák, hogy a folyadékbevitel kulcskérdés a csúcsteljesítmény elérésében. Felmérések szerint a labdarúgók többsége például dehidratált állapotban lép pályára, pedig akár 10% teljesítménynövekedést is jelenthet egy gondosan összerakott hidratációs protokoll! Mikor, mennyit és mit – ezeknek a kérdéseknek jártunk utána.
Tovább
Regeneráció Kisokos – A legfontosabb „semmittevés”
Regeneráció Kisokos – A legfontosabb „semmittevés”

2019 december 29 2 perc olvasás

Aki sportoló, az a nap 24 órájában sportoló. Nem elég csak az edzést megnyomni, azon kívül is folytatódik a meló: az étkezések, a nassolások, a stressz minimalizálása, a pihenés. Na, de miért is ilyen fontos a regenerációs időszak? Olvass tovább és kiderül!
Tovább
A tökéletes táplálékkiegészítés nyomában – Nagy Dani választásai
A tökéletes táplálékkiegészítés nyomában – Nagy Dani választásai

2019 november 22 2 perc olvasás

Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!