#köszönjükhogymész - Az Országos Mentőszolgálat terméktámogatása

2020 április 27 2 perc olvasás

#köszönjükhogymész - Az Országos Mentőszolgálat terméktámogatása

A Scitec Magyarország támogató programja a frontvonalban lévők megsegítésére: 2020 áprilisában a Scitec közel 5 millió forint értékű termékkel (energia szeletekkel és italokkal) támogatta az Országos Mentőszolgálatot.
Tovább
Scitec jótékonyság adomány Szerencs Idősek Otthona

2020 április 18 1 perc olvasás

A Scitec 4,5 millió Ft értékben támogatja a Szerencsi Idősek Otthonát

A Scitec vitaminokkal, laktató ételkészítményekkel és táplálék kiegészítőkkel támogatja a Szerencsi Idősek Otthona Ellátottaiért Alapítványt!
Tovább

Így javítjuk az élsportolók teljesítményét – Hidratáció és innováció

2020 január 07 2 perc olvasás

Így javítjuk az élsportolók teljesítményét – Hidratáció és innováció

Sokan nem is gondolnák, hogy a folyadékbevitel kulcskérdés a csúcsteljesítmény elérésében. Felmérések szerint a labdarúgók többsége például dehidratált állapotban lép pályára, pedig akár 10% teljesítménynövekedést is jelenthet egy gondosan összerakott hidratációs protokoll! Mikor, mennyit és mit – ezeknek a kérdéseknek jártunk utána.
Tovább

2019 október 29 2 perc olvasás

Így készülnek a Scitec termékek – Üdv a gyárban!

Az edzésterved kimaxolásához már csak pár táplálékkiegészítőre van szükséged, szóval állsz a polcok előtt, hosszú sorokban a fehérjeporok, vitaminok és kapszulák. Próbálod a legjobb döntést meghozni.

Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!