Two packs of the winter flavours of Scitec 100% Whey Protein Professional

Az edzés nagy akaraterőt igényel. Rendszeresen, mindig priorizálva, más dolgok elé helyezve is lemész a konditerembe! Előtted nincs akadály! Pontosan ezért megérdemled, hogy a legjobb minőséget add a testednek és különleges, változatos ízekkel kényeztesd magad a kemény edzés után. Sokszor az is motiváló lehet, hogy egy hihetetlen finom és tápláló fehérjét ihatsz az edzésed után, de csakis utána! 😊

ó hírünk van! Megérkezett a WPP új, téli ízekben! Ki kell próbálnod az ünnepi hangulatú diós vagy rituális érzetet keltő matcha ízeinket. Ezek az ízek garantáltan motiválni fognak az edzéseid előtt, hiszen alig várod majd, hogy megihasd! Az edzéseid után pedig jár a jutalom, finom, krémes kényeztető ízekkel.

A híres piros dobozos a Scitectől, a 100% WPP, adagonként 22 gramm minőségi tejsavófehérjét tartalmaz, melyből 5 gramm tisztán BCAA tartalom. Hozzáadott aminosavai, az L-glutamin, L-leucin, a tirozin kiemelt jelentőséggel bírnak a sportolók életében.

Ugye Te is érezni akarod a WPP téli ízeinek erejét a kemény edzéseid után?Scitec Nutrition témájú írások

Pörgesd fel edzéseid, és legyen legendás a teljesítményed!
Pörgesd fel edzéseid, és legyen legendás a teljesítményed!

2020 február 06 1 perc olvasás

Jól jönne valami, ami segít átlendülni holtpontokon? A mi tippünk: a Hot Blood 3.0, egy legendás edzés előtti formula, amiben bevált és népszerű hatóanyagok optimális kombinációja található, hogy intenzívebbé, eredményesebbé és nem utolsó sorban élvezetesebbé tehesd az edzéseidet!
Tovább
A V-alak titka – Ryan John-Baptiste hátedzése
A V-alak titka – Ryan John-Baptiste hátedzése

2020 február 01 4 perc olvasás

A Men’s Physique kategóriában a hát az egyik legfontosabb izomcsoportnak tekinthető, hiszen az egyik póz (a kettőből) csak a hátról szól (tekintve, hogy a fenék / combok takarva vannak). Fontos tehát a látványos V-alak, keskeny derékkal, fejlett latissimussal, definiált rombuszizommal és trapézizommal. Ryan összesen hét gyakorlatot végez hátra, ebből kettőt szuperszettben.
Tovább
láb edzés
Lábedzés kimaxolva: A gyakorlatoktól a komplett edzéstervig

2020 január 29 5 perc olvasás

A lábizom a test legnagyobb izomzata – ezért a méretéhez méltó edzéstervre és edzésgyakorlatokra van szüksége a maximális fejlődéshez.
Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!