Fehérjés répatorta recept: egészséges sütemény Húsvétra

2020 április 09 3 perc olvasás

Fehérjés répatorta recept: egészséges sütemény Húsvétra

Ha Húsvétra egészséges, alakbarát sütemény receptet keresek, próbáld ki fehérjés répatortánkat! Vaníliás 100% Whey Protein Professional fehérje és teljes kiőrlésű liszt felhasználásával tökéletes diétás alternatíva húsvéti finomságnak!
Tovább
Two packs of the winter flavours of Scitec 100% Whey Protein Professional

2019 november 08 1 perc olvasás

Megérkezett a híres piros dobozos, új téli ízekben, a Scitectől!

Megérkezett a WPP új, téli ízekben! Ki kell próbálnod az ünnepi hangulatú diós vagy rituális érzetet keltő matcha ízeinket. Ezek az ízek garantáltan motiválni fognak az edzéseid előtt, hiszen alig várod majd, hogy megihasd!
Tovább

Tejsavó fehérje: Mire jó, káros-e, szedése – és hol kapható?

2019 november 06 4 perc olvasás

Tejsavó fehérje: Mire jó, káros-e, szedése – és hol kapható?

A tejsavó fehérje az egyik legnépszerűbb táplálék kiegészítő. Nem is csoda, hiszen számtalan olyan előnye van, amit még fegyelmezett táplálkozással is igen megterhelő teljesíteni. Ma már annyira alap terméknek számít, hogy a konditermekben szinte mindenki shakerrel a kezében öltözik át egy kemény edzés után. De mi ennek a népszerűségnek az oka, mi is valójában a tejsavópor, és hogyan érdemes szedni?
Tovább

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!