Scitec Nutrition Mega Daily Forte

2020 július 31 2 perc olvasás

Az étrendünk alapkövei - a vitaminok

Van egy olyan tápanyag csoport, ami még a mindenki által misztifikált - és egyébként, csakugyan lényeges - fehérjéknél, aminosavaknál is fontosabb. Nélkülük nemhogy izomnövekedés nincs - nélkülük nincs élet.
Tovább
Debreczeni Dóri tippjei a koronavírus idejére

2020 április 15 3 perc olvasás

Debreczeni Dóri tippjei a koronavírus idejére

Sportoló, edző, szenvedélyes futó, mellette feleség, és édesanya Debreczeni Dóri modell, Scitec márkanagykövet, akinek mindennapjaira ugyanúgy hatással volt a kijárási korlátozás bevezetése, így most a következőkben tippeket kaphattok tőle, hogy miként őrizzétek meg fittségeteket a járvány idején.
Tovább

niacin b3 vitamin

2020 február 26 3 perc olvasás

A niacin (B3 vitamin): Mire jó, mi a hatása – és miben van?

A B3 vitamin, azaz a niacin a szervezet fontos alapköve, szükség van a napi bevitelre. Hiánya komoly problémákat, akár pellagrát is okozhat.
Tovább
Tudj meg mindent a D-vitaminról!

2020 január 27 2 perc olvasás

Tudj meg mindent a D-vitaminról!

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok csoportjába tartozik. A D-vitamin nagy fókuszt kapott az elmúlt években, s kiderült, hogy annyira jelentős hatása van a szervezetre, hogy egyesek inkább hormonnak és nem vitaminnak gondolják. Testünk képes előállítani a napfény segítségével, és táplálkozásunkban is megtalálható pl.: tejtermékekben, tojássárgájában, tőkehalmáj olajban.
Tovább

folsav B9 vitamin

2020 január 20 2 perc olvasás

Folsav: Hatása, hiányának tünetei, szedése – és miben van?

Legtöbben, csak "magzatvédő vitaminként" ismerik, pedig nem csak a terhes édesanyáknak létfontosságú. Minden a folsavról – egyetlen helyen.

Tovább
Tudj meg mindent a magnéziumról! A szervezet második legfontosabb ásványi anyaga

2020 január 16 2 perc olvasás

Tudj meg mindent a magnéziumról! A szervezet második legfontosabb ásványi anyaga

A magnézium az emberi szervezet második legfontosabb ásványi anyaga a kálium után. A magnézium több, mint 600 biokémiai folyamatban vesz részt, ez is mutatja nélkülözhetetlen szerepét. A magnézium szerepet játszik a csontanyagcserében, az ingerületátviteli folyamatokban, nélkülözhetetlen az ideg-izom összehúzódásokhoz, szerepe van az izomgörcsök megelőzésében és kezelésében. A magnézium elengedhetetlen a szív-és érrendszer megfelelő működéséhez is.
Tovább

Januári vitaminbombák – kezdd az évet kirobbanó formában!

2020 január 09 2 perc olvasás

Januári vitaminbombák – kezdd az évet kirobbanó formában!

Hideg, kevés napfény, vírusok és év végi hajtás – a tél nem a legkönnyebb évszak egészségünk szempontjából. Ilyenkor kiemelt szerepe van a vitaminoknak. Az egyik leghatékonyabb módja a gyors és egészséges vitaminpótlásnak a smoothie, ezért összeszedtünk néhány szuper ötletet minden ízlésnek megfelelően.
Tovább
Miért fogyasszunk multivitamint télen?

2020 január 06 2 perc olvasás

Miért fogyasszunk multivitamint télen?

Az őszi-téli időszakban ma már szinte nem telhet el úgy egy nap, hogy ne találkozzunk valamilyen formában multivitamin reklámmal, hirdetéssel. A szakboltok, gyógyszertárak, drogériák reklámjaiban, szórólapokon, online felületeken ebben az időszakban nagy reflektorfényt kapnak a multivitamin termékek.
Tovább

d-vitamin szedése

2019 november 22 3 perc olvasás

D-vitamin szedése: reggel vagy este, télen/nyáron, idős korban?

A statisztikai adatok szerint a magyar lakosság nagy része D-vitamin hiányos. De mikor érdemes vitamint szedni fiataloknak, sportolóknak, vagy idős korban?
Tovább
Scitec Nutrition green line products including VitaGreens

2019 november 15 3 perc olvasás

Vitagreens: a legtermészetesebb vitaminpótlás a hideg időszakban

Kiknek és miért van szüksége a vitaminok és ásványi anyagok étrendi pótlására a hideg időszakban? Hogyan fegyverkezz fel természetesen a hideg időszakban kialakuló mikrotápanyagok hiányából adódó panaszok ellen? Ismerd meg a Scitec egyedülálló termékét, ami egy dobozba zárt zöldség és gyümölcsös kertet hordoz magába a nyár sokszínűségével és erejével.
Tovább

Ezekről a vitaminokról ne feledkezz el állóképességi sportolóként!

2019 november 01 2 perc olvasás

Ezekről a vitaminokról ne feledkezz el állóképességi sportolóként!

Tovább
Őszi vitaminok

2019 október 21 3 perc olvasás

Őszi vitaminok

Megszállott sportoló vagy, aki nem keres kifogásokat csak megoldásokat az edzésre? Mi elhisszük neked, azonban a szervezeted bedobhatja a törölközőt...

Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!