visszatérés az edzőterembe

2020 június 01 4 perc olvasás

Hetek után először újra a teremben? Ezt tudnod kell, hogy ne sérülj le!

Amikor végre leszabadulsz a terembe több hónapos otthoni edzés után, érdemes betartani bizonyos szabályokat, ha nem akarod, hogy az újdonsült edzőtermi pályafutásod ismét félbeszakadjon.
Tovább
Vissza az edzőterembe – hasznos tippek az újrakezdéshez

2020 január 01 2 perc olvasás

Vissza az edzőterembe – hasznos tippek az újrakezdéshez

A karácsonyi zabálások, a többhetes lazsálás és a szilveszteri buli után, január elején sokan térnek vissza vagy térnek be először az edzőterembe, hogy vissza- vagy megszerezzék az „álomtestet”. A következőkben áttekintjük, mire érdemes figyelnie az újévi (újra)kezdőknek.
Tovább

Új év, új célok a teremben! – Menni fog?!

2020 január 01 2 perc olvasás

Új év, új célok a teremben! – Menni fog?!

Az évkezdéssel temérdek új arccal találkozhatunk a teremben, akik próbálják elsajátítani a testedzés fortélyait.

Aztán beköszönt a tavasz, és a januárban még oly’ lelkes figurák jelentős része felszívódik, mint edzés után a kedvenc WheyBro+ Zero tejsavófehérje italporod a shakeredből!
Tovább

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!