Haladó tömegnövelő Scitec Stack

2020 július 22 2 perc olvasás

Haladó tömegnövelő Scitec Stack

Az izomtömeg növeléséhez elengedhetetlen a minőségi tápanyag utánpótlás. A megfelelő étrend mellett kiemelt fontosságú, hogy a céljainknak megfelelő étrendkiegészítőket alkalmazzuk.
Tovább
Tömegnövelés okosan III. - Az edzésterv

2019 november 30 3 perc olvasás

Tömegnövelés okosan III. - Az edzésterv

Ha az elsődleges célunk az izomtömegünk növelése, az edzéstervünk alapját az összetett, szabadsúlyos gyakorlatok kell, hogy adják. Ebben viszonylag nagy az egyetértés a szakemberek között. Az ismertetésre kerülő edzésterv egy jó kiindulópont, amit később variálhatunk, ha már kitapasztaltuk, milyen gyakorlatokra, sorozat- és ismétlésszámokra valamint milyen edzésbeosztásra reagálunk a legjobban.
Tovább

Tömegnövelés okosan II. - A kiegészítők

2019 november 27 2 perc olvasás

Tömegnövelés okosan II. - A kiegészítők

Ha az elegendő fehérje-, szénhidrát- és kalória-bevitel megvan, át lehet gondolni, milyen egyéb hatóanyaggal szeretnénk (illetve van anyagilag lehetőségünk) megtámogatni izomgyarapodásunkat. Az összetettebb tömegnövelők (mint például a Jumbo Hardcore és a MyoMax Hardcore) a szükséges makrotápanyagokon kívül már tartalmaznak egyéb hatóanyagokat is.
Tovább
Tömegnövelés okosan – Az alapok

2019 október 20 2 perc olvasás

Tömegnövelés okosan – Az alapok

Mindenki keresi a csodaszert a tömegnöveléshez, miközben nem vesz tudomást arról a tényről, hogy semmi nem hatásosabb, mint...

Tovább

fehérje vagy tömegnövelő?

2019 október 13 3 perc olvasás

Tömegnövelő: A tömegnövelés alapoktól a termékekig (útmutató)

A tömegnövelés lényege, hogy izmot építsünk – minél kevesebb zsír felszedésével. Erre a tömegnövelők nyújtják az egyik legjobb megoldást!
Tovább

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!