házi proteinszelet kazein fehérjével

2020 április 18 1 perc olvasás

Házi készítésű fehérjeszelet kazein fehérjével

Mai cikkünkben megmutatjuk nektek, hogyan tudtok házilag tápláló fehérjeszeletet készíteni. Ezt a receptet az izomtömegvesztés minimalizálása érdekében lassú felszívódású, 100% Casein Complex fehérjénkkel készítettük el, belga csokoládés ízesítésben.
Tovább
Fehérjés répatorta recept: egészséges sütemény Húsvétra

2020 április 09 3 perc olvasás

Fehérjés répatorta recept: egészséges sütemény Húsvétra

Ha Húsvétra egészséges, alakbarát sütemény receptet keresek, próbáld ki fehérjés répatortánkat! Vaníliás 100% Whey Protein Professional fehérje és teljes kiőrlésű liszt felhasználásával tökéletes diétás alternatíva húsvéti finomságnak!
Tovább

Fehérjéspalacsinta a WPP őszi ízeivel - Szabó Niki receptje

2019 október 17 1 perc olvasás

Fehérjéspalacsinta a WPP őszi ízeivel - Szabó Niki receptje

A hűvösebb idővel egyre jobban esnek a nehezebb ételek, forró italok, krémes sütik. De nem kell, hogy elcsábulj egy cukros finomságra, válassz a diétádba illeszthető verziót.

Tovább

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!