otthoni edzésterv férfiaknak

2020 április 25 4 perc olvasás

Otthoni edzésterv férfiaknak: kézisúlyzóval vagy súlyzók nélkül

Szeretnél otthon edzeni, de nem vagy biztos benne, hogyan tudnád kimaxolni az izmok terhelését? Akkor ez a cikk neked szól!
Tovább
Otthoni edzés Kathi Bélával

2020 április 09 2 perc olvasás

Maradj izmos – otthoni edzésterv Kathi Bélától

Megkértük Kathi Bélát, hogy állítson össze nektek egy teljes testes edzéstervet, amely súlyzók, gumiszalagok, TRX illetve bármilyen edzőtermi felszerelés nélkül végezhető lényegében bárhol. Nőknek és férfiaknak egyaránt, heti három alkalommal ajánlott teljes testes edzés.
Tovább

7 otthon is elvégezhető melledzés gyakorlat férfiaknak

2020 április 09 3 perc olvasás

7 otthon is elvégezhető melledzés gyakorlat férfiaknak

A mellizom erősítése kiemelt szerepet játszik a legtöbb edzéstervben, ezért összeállítottunk nektek egy olyan mellizom edzést, ahol saját testsúllyal és pár, otthon található eszközzel alaposan megdolgoztatjuk ezt az izomcsoportot.

Tovább
otthoni edzés

2020 április 06 4 perc olvasás

Otthoni edzés: Előnyök/hátrányok, eszközök – edzéstervek

Kinek érdemes otthon edzeni, mik az otthoni testedzés előnyei/hátrányai, milyen eszközökre van hozzá szükség, és melyek a legjobb otthoni edzéstervek?
Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!