Hozd ki a legtöbbet a kreatinból!

2020 július 27 4 perc olvasás

Hozd ki a legtöbbet a kreatinból!

A kreatin szedésének többféle módja van. Mindegyikkel célt érhetsz, de azért fontos, hogy a neked minden szempontból legjobban megfelelő módszert válaszd!
Tovább
kreatin monohidrát hatása

2020 március 20 3 perc olvasás

Kreatin monohidrát: Hatása és mellékhatásai, szedése, adagolása

A kreatin monohidrát az egyik legtöbbet kutatott táplálékkiegészítő. De mi a hatása, mellékhatása, és hogyan kell szedni és adagolni?

Tovább

Tömegnövelés okosan II. - A kiegészítők

2019 november 27 2 perc olvasás

Tömegnövelés okosan II. - A kiegészítők

Ha az elegendő fehérje-, szénhidrát- és kalória-bevitel megvan, át lehet gondolni, milyen egyéb hatóanyaggal szeretnénk (illetve van anyagilag lehetőségünk) megtámogatni izomgyarapodásunkat. Az összetettebb tömegnövelők (mint például a Jumbo Hardcore és a MyoMax Hardcore) a szükséges makrotápanyagokon kívül már tartalmaznak egyéb hatóanyagokat is.
Tovább

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!