Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

2020 július 15 3 perc olvasás

Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

Az edzés körüli (peri-workout) tápanyagbevitel kiemelt jelentőséggel bír, mind az edzésteljesítmény, mind a regenerálódás és ebből következően a fejlődés, szempontjából. Edzés körüli tápanyagbevitelen a közvetlenül edzés előtti, edzés közbeni, valamint a közvetlenül edzés utáni makro- és mikrotápanyag-bevitelt értjük.
Tovább
hot blood legendás edzés előtti

2020 június 12 2 perc olvasás

Hot Blood 3.0 - A vér kötelez!

A Hot Blood 3.0 komplex edzés előtti formula 300mg koffeint és 20-nál is több aktív hatóanyagot tartalmaz, segítve hogy a lehető legtöbbet kihozd az edzésedből. Található benne kreatin, illetve a sportolók által közkedvelt AAKG, béta-alanin, arginin, citrullin malát "fantasztikus négyes" hatóanyag kombináció is.
Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!