Haladó tömegnövelő Scitec Stack

2020 július 22 2 perc olvasás

Haladó tömegnövelő Scitec Stack

Az izomtömeg növeléséhez elengedhetetlen a minőségi tápanyag utánpótlás. A megfelelő étrend mellett kiemelt fontosságú, hogy a céljainknak megfelelő étrendkiegészítőket alkalmazzuk.
Tovább
Scitec Nutrition Casein Complex

2020 július 17 4 perc olvasás

Fehérje lefekvés előtt - hasznos, vagy sem?

Az esti fehérjefogyasztás fontossága régóta ismert a testépítők körében. De vajon a tudomány is alátámasztja a hiedelmeket?
Tovább

Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

2020 július 15 3 perc olvasás

Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

Az edzés körüli (peri-workout) tápanyagbevitel kiemelt jelentőséggel bír, mind az edzésteljesítmény, mind a regenerálódás és ebből következően a fejlődés, szempontjából. Edzés körüli tápanyagbevitelen a közvetlenül edzés előtti, edzés közbeni, valamint a közvetlenül edzés utáni makro- és mikrotápanyag-bevitelt értjük.
Tovább

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!