10 gumiszalagos gyakorlat teljes testes edzéshez, férfiaknak is

2020 május 14 3 perc olvasás

10 gumiszalagos gyakorlat teljes testes edzéshez, férfiaknak is

Olyan edzéstervet mutatunk, amihez csak gumiszalag szükséges, így edzőterem hiányában akár otthon is hatékonyan tudsz teljes testre edzeni. A gumiszalag kézi súlyzóval, vagy akár vizes palackkal is helyettesíthető, így nem lehet a formás izmok kialakításának akadálya az eszköz hiánya sem.

Tovább
5 gyakorlat az otthoni hasizom edzéshez

2020 május 04 2 perc olvasás

5 gyakorlat az otthoni hasizom edzéshez

Ezzel a pár, otthon is elvégezhető hasizom gyakorlattal könnyen elérheted a mindenki által vágyott kockahasat, persze, ehhez a táplálkozásra is oda kell figyelned. Ha már unod a felülés-lábemelés-plank kombinációt, vagy eddig sokszor ellógtad a hasazást, itt az ideje, hogy belevágj a hasedzésbe otthon!

Tovább

otthoni edzésterv férfiaknak

2020 április 25 4 perc olvasás

Otthoni edzésterv férfiaknak: kézisúlyzóval vagy súlyzók nélkül

Szeretnél otthon edzeni, de nem vagy biztos benne, hogyan tudnád kimaxolni az izmok terhelését? Akkor ez a cikk neked szól!
Tovább
7 otthon is elvégezhető melledzés gyakorlat férfiaknak

2020 április 09 3 perc olvasás

7 otthon is elvégezhető melledzés gyakorlat férfiaknak

A mellizom erősítése kiemelt szerepet játszik a legtöbb edzéstervben, ezért összeállítottunk nektek egy olyan mellizom edzést, ahol saját testsúllyal és pár, otthon található eszközzel alaposan megdolgoztatjuk ezt az izomcsoportot.

Tovább

A V-alak titka – Ryan John-Baptiste hátedzése

2020 február 01 4 perc olvasás

A V-alak titka – Ryan John-Baptiste hátedzése

A Men’s Physique kategóriában a hát az egyik legfontosabb izomcsoportnak tekinthető, hiszen az egyik póz (a kettőből) csak a hátról szól (tekintve, hogy a fenék / combok takarva vannak). Fontos tehát a látványos V-alak, keskeny derékkal, fejlett latissimussal, definiált rombuszizommal és trapézizommal. Ryan összesen hét gyakorlatot végez hátra, ebből kettőt szuperszettben.
Tovább
láb edzés

2020 január 29 5 perc olvasás

Lábedzés kimaxolva: A gyakorlatoktól a komplett edzéstervig

A lábizom a test legnagyobb izomzata – ezért a méretéhez méltó edzéstervre és edzésgyakorlatokra van szüksége a maximális fejlődéshez.
Tovább

Karedzés

2020 január 08 4 perc olvasás

Kar edzés: A legjobb gyakorlatok nőknek és férfiaknak

Sokak fejében él a tévhit, miszerint ha karra edzenek, túl naggyá és izmossá válik. Érdemes e helyett a tényekre szorítkozni, megmutatjuk hogyan.
Tovább
Tömegnövelés okosan III. - Az edzésterv

2019 november 30 3 perc olvasás

Tömegnövelés okosan III. - Az edzésterv

Ha az elsődleges célunk az izomtömegünk növelése, az edzéstervünk alapját az összetett, szabadsúlyos gyakorlatok kell, hogy adják. Ebben viszonylag nagy az egyetértés a szakemberek között. Az ismertetésre kerülő edzésterv egy jó kiindulópont, amit később variálhatunk, ha már kitapasztaltuk, milyen gyakorlatokra, sorozat- és ismétlésszámokra valamint milyen edzésbeosztásra reagálunk a legjobban.
Tovább

A legjobb 3 és 5 napos edzésterv férfiaknak (kezdő és haladó)

2019 október 10 8 perc olvasás

A legjobb 3 és 5 napos edzésterv férfiaknak (kezdő és haladó)

A súlyzós edzés egyik legfontosabb alapeleme a helyes edzésterv. Tudd meg, melyek a legjobb 3 napos és 5 napos edzéstervek férfiaknak, kezdőknek és haladóknak.
Tovább

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!