Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

2020 július 15 3 perc olvasás

Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

Az edzés körüli (peri-workout) tápanyagbevitel kiemelt jelentőséggel bír, mind az edzésteljesítmény, mind a regenerálódás és ebből következően a fejlődés, szempontjából. Edzés körüli tápanyagbevitelen a közvetlenül edzés előtti, edzés közbeni, valamint a közvetlenül edzés utáni makro- és mikrotápanyag-bevitelt értjük.
Tovább
A fehérje szerepe a regenerációban

2019 december 11 2 perc olvasás

A fehérje szerepe a regenerációban

Edzéseid során a leépítő folyamatok dominálnak, az izmaidban mikrosérülések következnek be, ami egy teljesen normális folyamat, az fejlődésed alapja. Izmaid tehát nem az edzés közben, hanem utána, a regeneráció szakaszában erősödnek. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a megfelelő tápanyagok álljanak szervezeted rendelkezésére, hogy elindíthassák az újraépítő folyamatokat.
Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!