Scitec Nutrition Isotec Race

2020 augusztus 03 2 perc olvasás

Hidratálj, hogy jobban teljesíts!

A megfelelő hidratáltság nem csak az egészséged, de az erőszinted szempontjából is kiemelkedő fontosságú. De mivel érdemes pótolni a folyadékot, ha extrém mértékben izzadunk sportolás közben?
Tovább
Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

2020 július 15 3 perc olvasás

Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

Az edzés körüli (peri-workout) tápanyagbevitel kiemelt jelentőséggel bír, mind az edzésteljesítmény, mind a regenerálódás és ebből következően a fejlődés, szempontjából. Edzés körüli tápanyagbevitelen a közvetlenül edzés előtti, edzés közbeni, valamint a közvetlenül edzés utáni makro- és mikrotápanyag-bevitelt értjük.
Tovább

hot blood legendás edzés előtti

2020 június 12 2 perc olvasás

Hot Blood 3.0 - A vér kötelez!

A Hot Blood 3.0 komplex edzés előtti formula 300mg koffeint és 20-nál is több aktív hatóanyagot tartalmaz, segítve hogy a lehető legtöbbet kihozd az edzésedből. Található benne kreatin, illetve a sportolók által közkedvelt AAKG, béta-alanin, arginin, citrullin malát "fantasztikus négyes" hatóanyag kombináció is.
Tovább
a bemelegítés fontossága

2020 április 03 2 perc olvasás

A bemelegítés fontossága és a megfelelő bemelegítés lépései

Miért fontos, hogy bemelegítsd edzés előtt? Mik a megfelelő bemelegítés lépései? Olvass tovább, mindent megmutatunk!
Tovább

Pörgesd fel edzéseid, és legyen legendás a teljesítményed!

2020 február 06 1 perc olvasás

Pörgesd fel edzéseid, és legyen legendás a teljesítményed!

Jól jönne valami, ami segít átlendülni holtpontokon? A mi tippünk: a Hot Blood 3.0, egy legendás edzés előtti formula, amiben bevált és népszerű hatóanyagok optimális kombinációja található, hogy intenzívebbé, eredményesebbé és nem utolsó sorban élvezetesebbé tehesd az edzéseidet!
Tovább
Koffein edzés előtt - Amikor a jóból is megárt a sok!

2020 január 08 2 perc olvasás

Koffein edzés előtt - Amikor a jóból is megárt a sok!

A koffeint, pontosabban az azt tartalmazó növényeket, kivonatokat az emberiség már évezredek óta alkalmazza ébersége és teljesítménye fokozása érdekében. Ez a jelenség a mai napig megmaradt, csak modernebb köntösbe bújtatva. Mindennapi rutinunk részét képezik azok a rituálék, amelyek során koffeintartalmú ételt vagy italt fogyasztunk.
Tovább

Kávé vs. edzés előtti formulák - öntsünk tiszta vizet a shakerbe!

2020 január 05 2 perc olvasás

Kávé vs. edzés előtti formulák - öntsünk tiszta vizet a shakerbe!

A föld lakosságának közel 80%-a fogyaszt rendszeresen, vagy bizonyos időközönként koffeintartalmú ételt vagy italt, melyek közül kétségtelenül a kávé örvend a legnagyobb népszerűségnek. Sokan kedvelik az íze, a "feelingje" miatt, azonban legtöbben mégis az élénkítő hatása miatt fogyasztják reggel, napközben vagy akár közvetlen edzés előtt.
Tovább
Koffein és sport: Túlzásba tudsz vele esni?

2019 október 24 2 perc olvasás

Koffein és sport: Túlzásba tudsz vele esni?

Te is egy jó kávéval kezded a napot? A koffein modern társadalmunk egyik fő mozgatórugója, de mi a helyzet vele a sport világában?

Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!