Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

2020 július 15 3 perc olvasás

Scitec edzés csomagok - peri-workout stack útmutató

Az edzés körüli (peri-workout) tápanyagbevitel kiemelt jelentőséggel bír, mind az edzésteljesítmény, mind a regenerálódás és ebből következően a fejlődés, szempontjából. Edzés körüli tápanyagbevitelen a közvetlenül edzés előtti, edzés közbeni, valamint a közvetlenül edzés utáni makro- és mikrotápanyag-bevitelt értjük.
Tovább
Scitec Nutrition BCAA Complex

2020 július 13 3 perc olvasás

Kapcsolj izomépítő üzemmódba!

A BCAA aminosavak hasznosak, ezt sokan tudják. De miért? Mi teszi őket olyan kikerülhetetlenné, ha az izomnövelés, és különösen, az izmok megtartása kerül szóba?
Tovább

Ősrobbanás a teremben - Big Bang 3.0

2020 július 03 2 perc olvasás

Ősrobbanás a teremben - Big Bang 3.0

A termék szinte az összes olyan komponenst tartalmazza, amit egy edzés előtti formulába bele lehet tenni, ráadásul igazán hatásos, potens dózisban. Az egyes hatóanyagok más-más úton, egymást kiegészítve teszik a Big-Bang 3.0-t utánozhatatlanná.
Tovább
Brandon Curry Signature Stack

2020 július 01 2 perc olvasás

Brandon Curry Signature Stack

Ismerkedj meg a 2019-es Mr. Olympia, Brandon Curry kedvenc táplálék-kiegészítőivel, amiket versenyfelkészülési időszakban szokott fogyasztani!
Tovább

amino xpress aminosav

2020 június 19 3 perc olvasás

Kulcs a kimagasló teljesítményhez - Ami-NO Xpress

Mit kell tudni az Ami-NO Xpressről? 19 aktív hatóanyagot tartalmaz, cukor és "töltőanyag" mentes, így a legszigorúbb diétába is tökéletesen beilleszthető. Egyedülálló, közel 19 grammos aminosav tartalommal bír adagonként. Koffeinmentes aminosav formula, így akár késő délutáni, esti órákban is fogyasztható.
Tovább
glicin

2020 május 01 2 perc olvasás

Mi az a glicin? Élettani hatása, ára – és hogyan hat az alvásra?

A glicin egy fehérjealkotó aminosav, amely a szervezet számára pótolhatatlan – azonban képes saját maga is előállítani. De vajon miért ilyen fontos, mi a hatása?

Tovább

A BCAA aminosavak

2020 január 21 3 perc olvasás

BCAA: Mi az, mire jó, mi a hatása – hogyan szedd?

A BCAA a szervezet egyik legfontosabb aminosav-kombinációja. A legtöbb aminosavról elmondható, hogy a szervezet a hormonok és enzimek felépítéséhez használja őket, azonban a BCAA más. Főleg a test szövetei, szervei és az izomzat felépítéséhez használja a testünk. Tudj meg mindent a BCAA-ról ebben a cikkben!
Tovább
aminosavak

2019 december 13 4 perc olvasás

Aminosavak: Hatása és szerepe, csoportosítása – és szedése

Az emberi test legnagyobb részét víz alkotja. De közvetlenül utána következik a második helyen a fehérje. Emiatt az izomépítés és a szervezet működésének egyik legfontosabb alapeleme. A fehérjék alkotói pedig az aminosavak (vagy aminósavak). De mi a fehérjék és az aminosavak szerepe, mi a hatásuk, és hogyan kell szedni őket?
Tovább

Glutamin: mire jó, hatása, mellékhatásai, szedése (útmutató)

2019 november 10 3 perc olvasás

Glutamin: mire jó, hatása, mellékhatásai, szedése (útmutató)

A glutamin (vagy L-glutamin) az egyik legfontosabb aminosav. Az izomzat aminosav állományának több, mint 60%-át adja. Különböző élethelyzetekben azonban a test nem képes előállítani a megfelelő mennyiséget. Ilyenkor pótlása hihetetlenül fontos! De mire jó a glutamin, mi a hatása és a mellékhatása, tud-e káros lenni – illetve hogyan érdemes szedni?
Tovább

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!