Pörgesd fel edzéseid, és legyen legendás a teljesítményed!

Az életben szükség van kihívásokra. Célokra, amiért van értelme reggelente kikelni az ágyból. Nehéz napjai azonban mindenkinek lehetnek…Ezek a napok azok, amikor úgy érzed, hogy összeesküdött ellened a világ és ennek köszönhetően még edzeni sincs kedved.

Jól jönne valami, ami segít átlendülni holtpontokon?

A mi tippünk: a Hot Blood 3.0, egy legendás edzés előtti formula, amiben bevált és népszerű hatóanyagok optimális kombinációja található, hogy intenzívebbé, eredményesebbé és nem utolsó sorban élvezetesebbé tehesd az edzéseidet!

Hírnevét "ütőképességének" és komplex összetételének köszönheti, mivel 20-nál is több aktív hatóanyagot és adagonkénti 300 mg koffeint tartalmaz!

A termékből nem hiányozhat az 5-féle kreatint tartalmazó multi-kreatin mátrixunk sem, ami tudományosan bizonyítottan fokozza a teljesítményt, illetve az élsportolók által nagy becsben tartott béta-alanint és citrullin malát is tartalmazza!

Tudományosan megtervezett összetételéből adódóan a Hot Blood 3.0 nagyszerűen alkalmazható állóképességi és ellenállásos sportágak esetén is!

Nem véletlenül lett számos olimpikon és neves atléta egyik kedvenc edzés előtti formulája! - Ezt bizonyítja többek között, a termék dobozán található MOB-os lógó is!

Maximális bedurranás és hosszantartó energia– ez várható el egy tudományosan megtervezett „pre-workout”-tól. A Hot Blood 3.0-tól ezt mind megkapod, sőt még egy kicsit többet is…!Scitec Nutrition témájú írások

A V-alak titka – Ryan John-Baptiste hátedzése
A V-alak titka – Ryan John-Baptiste hátedzése

2020 február 01 4 perc olvasás

A Men’s Physique kategóriában a hát az egyik legfontosabb izomcsoportnak tekinthető, hiszen az egyik póz (a kettőből) csak a hátról szól (tekintve, hogy a fenék / combok takarva vannak). Fontos tehát a látványos V-alak, keskeny derékkal, fejlett latissimussal, definiált rombuszizommal és trapézizommal. Ryan összesen hét gyakorlatot végez hátra, ebből kettőt szuperszettben.
Tovább
láb edzés
Lábedzés kimaxolva: A gyakorlatoktól a komplett edzéstervig

2020 január 29 5 perc olvasás

A lábizom a test legnagyobb izomzata – ezért a méretéhez méltó edzéstervre és edzésgyakorlatokra van szüksége a maximális fejlődéshez.
Tovább
A BCAA aminosavak
BCAA: Mi az, mire jó, mi a hatása – hogyan szedd?

2020 január 21 3 perc olvasás

A BCAA a szervezet egyik legfontosabb aminosav-kombinációja. A legtöbb aminosavról elmondható, hogy a szervezet a hormonok és enzimek felépítéséhez használja őket, azonban a BCAA más. Főleg a test szövetei, szervei és az izomzat felépítéséhez használja a testünk. Tudj meg mindent a BCAA-ról ebben a cikkben!
Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!