Pörgesd fel edzéseid, és legyen legendás a teljesítményed!

Az életben szükség van kihívásokra. Célokra, amiért van értelme reggelente kikelni az ágyból. Nehéz napjai azonban mindenkinek lehetnek…Ezek a napok azok, amikor úgy érzed, hogy összeesküdött ellened a világ és ennek köszönhetően még edzeni sincs kedved.

Jól jönne valami, ami segít átlendülni holtpontokon?

A mi tippünk: a Hot Blood 3.0, egy legendás edzés előtti formula, amiben bevált és népszerű hatóanyagok optimális kombinációja található, hogy intenzívebbé, eredményesebbé és nem utolsó sorban élvezetesebbé tehesd az edzéseidet!

Hírnevét "ütőképességének" és komplex összetételének köszönheti, mivel 20-nál is több aktív hatóanyagot és adagonkénti 300 mg koffeint tartalmaz!

A termékből nem hiányozhat az 5-féle kreatint tartalmazó multi-kreatin mátrixunk sem, ami tudományosan bizonyítottan fokozza a teljesítményt, illetve az élsportolók által nagy becsben tartott béta-alanint és citrullin malát is tartalmazza!

Tudományosan megtervezett összetételéből adódóan a Hot Blood 3.0 nagyszerűen alkalmazható állóképességi és ellenállásos sportágak esetén is!

Nem véletlenül lett számos olimpikon és neves atléta egyik kedvenc edzés előtti formulája! - Ezt bizonyítja többek között, a termék dobozán található MOB-os lógó is!

Maximális bedurranás és hosszantartó energia– ez várható el egy tudományosan megtervezett „pre-workout”-tól. A Hot Blood 3.0-tól ezt mind megkapod, sőt még egy kicsit többet is…!Scitec Nutrition témájú írások

Otthoni edzés Kathi Bélával
Maradj izmos – otthoni edzésterv Kathi Bélától

2020 április 09 2 perc olvasás

Megkértük Kathi Bélát, hogy állítson össze nektek egy teljes testes edzéstervet, amely súlyzók, gumiszalagok, TRX illetve bármilyen edzőtermi felszerelés nélkül végezhető lényegében bárhol. Nőknek és férfiaknak egyaránt, heti három alkalommal ajánlott teljes testes edzés.
Tovább
Fehérjés répatorta recept: egészséges sütemény Húsvétra
Fehérjés répatorta recept: egészséges sütemény Húsvétra

2020 április 09 3 perc olvasás

Ha Húsvétra egészséges, alakbarát sütemény receptet keresek, próbáld ki fehérjés répatortánkat! Vaníliás 100% Whey Protein Professional fehérje és teljes kiőrlésű liszt felhasználásával tökéletes diétás alternatíva húsvéti finomságnak!
Tovább
7 otthon is elvégezhető melledzés gyakorlat férfiaknak
7 otthon is elvégezhető melledzés gyakorlat férfiaknak

2020 április 09 3 perc olvasás

A mellizom erősítése kiemelt szerepet játszik a legtöbb edzéstervben, ezért összeállítottunk nektek egy olyan mellizom edzést, ahol saját testsúllyal és pár, otthon található eszközzel alaposan megdolgoztatjuk ezt az izomcsoportot.

Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!