WheyBro+ Zero, a nélkülözhetetlen edzőtárs

Az ember alapvetően társas lény. Manapság kevés ember születik hegylakónak, és éppen ezért kevés embernek kell remete módjára leélni az életét. Ha Te sem erősíted a magányos farkasok néptelen táborát, akkor bizonyára Te is szeretsz közösségben élni, társas tevékenységeket folytatni, és ez alól az edzés, a sport sem kivétel.

Ez teljesen érthető, hiszen egy jó edzőtárs, akivel egy hullámhosszon mozogtok, nagyon sokat segíthet neked abban, hogy minden edzésedből kihozd a maximumot!

Nézzük, melyek a hasznos edzőtárs legfőbb ismérvéi:

  • megbízható,
  • motivál, felpörget, "feldob", ha épp arra van szükséged,
  • segít átlendülni a mentális és fizikális holtpontokon,
  • és támogat, bíztat, sosem hátráltat a céljaid elérésében.

Ezek alapján, nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy jó edzőtárs aranyat ér! Csakúgy, mint egy megbízható étrend-kiegészítő, aminek az a célja, hogy a segítségedre legyen a céljaid elérésében, és mint egy második edzőtárs támogasson a fejlődésed útján.

A Scitec Gymet épp azért hoztuk létre Neked, hogy ezek után ne kelljen az étrend-kiegészítők sokszor zavaros világában magányosan barangolnod, és hogy valóban azt kapd, amit szeretnél, és amire a testednek szüksége van!

Vágjunk is bele! Kezdjük az alapokkal. Mindenki, aki valaha is megfordult az edzőteremben, tudja, hogy a sportoló egyik legjobb barátja a shakere. Ennek ellenére az emberek többsége "zabálja" a shakereket, köszönhetően a nem elmosásnak, autóban vagy épp villamoson hagyásnak stb. Na, de nem a shaker igazából a lényeg, hanem ami benne van!

Edzés után ugyanis bevett szokás fehérjét fogyasztani. A fehérje biztosítja az izomépítéshez, és/vagy fenntartáshoz szükséges aminosavakat (a fehérjék építőelemeit), amelyek a megedzett, "leharcolt" szöveteket visszaépítik és regenerálják.

De melyik fehérjét válasszam?

Nos, ez a kérdés közel sem annyira egyszerű, hiszen olyan fehérje-formula nincs, ami mindenki számára, minden célra tökéletesen megfelel. Az azonban egyértelműen kijelenthető, hogy edzés után az egyik legjobb választás a tejsavó fehérje, hiszen kiemelkedő összetétellel, kedvező aminosav-profillal, gyors felszívódással és nagyszerű emészthetőségi rátával rendelkezik.

Biológiából anno bizonyára te is tanultad, hogy a fehérjék a létezés nélkülözhetetlen elemei. Hozzájárulnak többek között az izomtömeg növekedéséhez és/vagy megőrzéséhez, a csontok normál állapotának fenntartásához, és építőelemként szolgálnak különféle hormonok, enzimek felépítéséhez.

Egy egészséges felnőtt ember számára napi 0.8g-1g/tskg fehérje fogyasztása ajánlott.

Ha az ember sportol, és nem csak bámészkodni jár az edzőterembe, és/vagy éppen úgy dönt, hogy leszálkásít, vagy épp ellenkezőleg, gyarapítaná izomtömegét, a napi fehérjeszükséglet jelentős mértékben megnövekszik.

Bármelyik eset is álljon fenn, a Scitec Gym WheyBRO+ Zero tejsavófehérje nagyszerű társad lehet, hogy elérd a kitűzött céljaidat, ugyanis kiemelkedő, adagonként 25 gramm minőségi fehérjét találhatsz benne, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így akár egy szigorúbb táplálkozási programba is könnyedén beillesztheted, ráadásul három szuper: csoki, vanília és eper ízben kapható.

A WheyBRO+ ZERO hozzáadott laktáz enzimmel készült, így laktózintolerancia esetén is bátran fogyaszthatod!

Nagyon fontos számunkra a környezetünk védelme is, így termékeink gyártása során kerüljük a pálmaolaj felhasználását, illetve csomagolásra kizárólag Felelős Erdőgazdálkodásból Származó (FSC) papírt használtunk fel.

Van még kérdés? :) Praktikus, 500 grammos kiszerelésének köszönhetően kényelmesen elfér az edzőtáskádban, így az edzés befejeztével rögtön megjutalmazhatod magad egy finom és tápanyagokban gazdag fehérjeitallal.Scitec Gym témájú írások

Légy tudatos - védd a természetet, óvd a környezetet!
Légy tudatos - védd a természetet, óvd a környezetet!

2020 február 16 2 perc olvasás

Célorientált sportolóként valószínűleg nagy hangsúlyt fektetsz a hétköznapjaid során a tudatosságra. Azaz precíz vagy a táplálkozásodat illetően és terv szerint végzed az edzéseidet. Mi a helyzet a környezeteddel? Ezzel kapcsolatban is tudatos vagy?
Tovább
Hozd ki magadból a maximumot a növények erejével!
Hozd ki magadból a maximumot a növények erejével!

2020 február 11 2 perc olvasás

Az emberek többsége az elmúlt években leginkább etikai vagy környezetvédelmi okokból választotta a vegán étrendet, életmódot. Az utóbbi időben azonban számos sportoló, élsportoló tért át növényi alapú táplálkozásra azzal a nem titkolt szándékkal, hogy növeljék teljesítményüket és a maximumot tudják kihozni a regenerációjukból.
Tovább
Páros gyakorlatok – nem csak Valentin napra!
Páros gyakorlatok – nem csak Valentin napra!

2020 február 09 2 perc olvasás

Nyakunkon a Valentin nap. Mivel is lephetnéd meg edzésfanatikus párodat, ha nem a közös edzés élményével?! Szeretnénk segítségetekre lenni az edzésterv összeállításában, így hoztunk Nektek néhány nagyszerű, szabad testsúlyos, akár otthon is elvégezhető páros gyakorlatot.
Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!