Enni vagy nem enni, ez itt a kérdés - Diétás nassolnivalók

2020 január 21 2 perc olvasás

Enni vagy nem enni, ez itt a kérdés - Diétás nassolnivalók

Nagyon sokan ott bukják el a kihívásokat az életmódváltással kapcsolatban, hogy nem tudnak lemondani a desszertekről, és az édes ízekről. Éppen ezért hoztunk nektek két olyan receptet, amit lelkiismeret furdalás nélkül beilleszthettek az újévi életmódváltó programotokba, és közben bűntudat nélkül élvezhetitek az édes ízeket.
Tovább
Mindenképp újévkor váltanál életmódot? – Eláruljuk, hogyan érdemes!

2020 január 14 3 perc olvasás

Mindenképp újévkor váltanál életmódot? – Eláruljuk, hogyan érdemes!

Az új év kezdetével valósággal megrohamozzák az edzőtermeket az "életmódváltók", azzal a reménnyel, hogy végre-valahára lefogynak, vagy éppen felpakolnak magukra néhány kilogramm izomtömeget. Sokszor órákat töltenek a kardiógépek és a kézi súlyzók rendületlen nyúzásával, azonban az eredmények nem, vagy nem olyan formában jönnek, ahogy azt elképzelték. Lendületük gyorsan el is száll, akár a heti két lábedzés története...
Tovább

Hogyan éld túl a januári tömeget a teremben?

2020 január 06 2 perc olvasás

Hogyan éld túl a januári tömeget a teremben?

Most, hogy sikeresen kipihentük az elmúlt év és a szilveszteri buli fáradalmait, jól lakva, bejgliből alaposan "betöltve" eshetünk neki ismét a súlyoknak. - Már, ha szerencsénk lesz, és odaférünk hozzájuk! Hagyatkozz inkább 3 egyszerű praktikánkra, amivel könnyedén átvészelheted az újévi forgatagot!
Tovább
Új év, új célok a teremben! – Menni fog?!

2020 január 01 2 perc olvasás

Új év, új célok a teremben! – Menni fog?!

Az évkezdéssel temérdek új arccal találkozhatunk a teremben, akik próbálják elsajátítani a testedzés fortélyait.

Aztán beköszönt a tavasz, és a januárban még oly’ lelkes figurák jelentős része felszívódik, mint edzés után a kedvenc WheyBro+ Zero tejsavófehérje italporod a shakeredből!
Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!