Koffein edzés előtt - Amikor a jóból is megárt a sok!

2020 január 08 2 perc olvasás

Koffein edzés előtt - Amikor a jóból is megárt a sok!

A koffeint, pontosabban az azt tartalmazó növényeket, kivonatokat az emberiség már évezredek óta alkalmazza ébersége és teljesítménye fokozása érdekében. Ez a jelenség a mai napig megmaradt, csak modernebb köntösbe bújtatva. Mindennapi rutinunk részét képezik azok a rituálék, amelyek során koffeintartalmú ételt vagy italt fogyasztunk.
Tovább
Kávé vs. edzés előtti formulák - öntsünk tiszta vizet a shakerbe!

2020 január 05 2 perc olvasás

Kávé vs. edzés előtti formulák - öntsünk tiszta vizet a shakerbe!

A föld lakosságának közel 80%-a fogyaszt rendszeresen, vagy bizonyos időközönként koffeintartalmú ételt vagy italt, melyek közül kétségtelenül a kávé örvend a legnagyobb népszerűségnek. Sokan kedvelik az íze, a "feelingje" miatt, azonban legtöbben mégis az élénkítő hatása miatt fogyasztják reggel, napközben vagy akár közvetlen edzés előtt.
Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!