Egy hely, ahol csak az igazság működik

Az élet olykor tele van kegyes hazugságokkal.
Gondolj csak bele…

Amikor csapzottan, kissé elkésve megérkezel a munkahelyedre, de a főnököd jófejségből csak illedelmesen rád köszön, és megdicséri a frizurád. Vagy amikor randi után a lány, akit elhívtál csábosan integet a taxiból, és csak annyit mond: „majd hívlak”.

Arról már nem is beszélve, hogy amikor édesanyád kibontja a születésnapi meglepetését, és az ajándékba kapott porcelán tányérról nem kis kedvencetek portréja, hanem maga Darth Vader köszön vissza, mosolyogva csak annyit mond, "ez a legszebb születésnapi ajándék, amit valaha kaptam."

Az emberek, akik körbe vesznek, akiknek fontos vagy, gyakran füllentenek azért, hogy ne bántsanak meg, ne okozzanak neked fájdalmat, és Te ebből, abban a pillanatban a legtöbbször semmit sem veszel észre.

Tudod, hogy mi az a hely, ahol nincs helye még a kegyes hazugságoknak sem?

Segítünk: az edzőterem.

A súly ugyanis nem hazudik. Nem érdekli, ha rossz passzban vagy, vagy éppen bal lábbal keltél ki az nap reggel az ágyból.

Nem finomkodik! A súlyt ki kell nyomni, fel kell vele állni, vagy éppen felemelni a földről. 100 kg, az 100 kg marad hétfőn, szerdán, de még hétvégén is.

Az edzőtárak is kegyetlenül az arcodba mondják, ha nem adsz bele aznap apait-anyait az edzésbe.

Hol szebben, hol pedig kicsit "csipkelődősebb" hangvételben.
"Mi az a két cérna, ami kilóg a pólódból?” - ja azok a karjaid.
"Azok málnakavarók, vagy a lábaid?”
„Deszka leszel farsangon? - Akkor toljad rendesen...

Ismerősök ugye?

Nem azért "szólnak be", hogy megbántsanak, hanem hogy motiváljanak, fejlődésre sarkalljanak. - egy jó edzőtárs ugyanis ilyen!
Nem beszél mellé, nem kertel. Közli a tényeket, ugyanis fontos számára, hogy a maximumot hozd ki magadból minden edzésen!

A Scitec Gym jó edzőtárshoz méltón nem szépít, nem köntörfalaz.
Nem ámít Téged "varázsszerekkel", vagy éppen "csodabogyókkal", hiszen tudjuk, hogy a kemény munkához idő kell, és nem lehet semmivel sem helyettesíteni.

Az eredmény akkor jön, ha keményen edzel, és megadod a szükséges tápanyagokat a testednek edzés előtt, alatt és után is.

 

Ezért alkottuk meg a Scitec Gym termékeit, melyek hűséges társként támogatnak, legyen szó izomépítésről, tömegnövelésről, állóképesség javításáról vagy regenerációról.

A Scitec Gymet NEKED hoztuk létre, hogy ezek után ne kelljen az étrend-kiegészítők sokszor zavaros világában egyedül barangolnod, és hogy kamumentesen kapd azt, amire valóban szükséged van!Scitec Gym témájú írások

Légy tudatos - védd a természetet, óvd a környezetet!
Légy tudatos - védd a természetet, óvd a környezetet!

2020 február 16 2 perc olvasás

Célorientált sportolóként valószínűleg nagy hangsúlyt fektetsz a hétköznapjaid során a tudatosságra. Azaz precíz vagy a táplálkozásodat illetően és terv szerint végzed az edzéseidet. Mi a helyzet a környezeteddel? Ezzel kapcsolatban is tudatos vagy?
Tovább
Hozd ki magadból a maximumot a növények erejével!
Hozd ki magadból a maximumot a növények erejével!

2020 február 11 2 perc olvasás

Az emberek többsége az elmúlt években leginkább etikai vagy környezetvédelmi okokból választotta a vegán étrendet, életmódot. Az utóbbi időben azonban számos sportoló, élsportoló tért át növényi alapú táplálkozásra azzal a nem titkolt szándékkal, hogy növeljék teljesítményüket és a maximumot tudják kihozni a regenerációjukból.
Tovább
Páros gyakorlatok – nem csak Valentin napra!
Páros gyakorlatok – nem csak Valentin napra!

2020 február 09 2 perc olvasás

Nyakunkon a Valentin nap. Mivel is lephetnéd meg edzésfanatikus párodat, ha nem a közös edzés élményével?! Szeretnénk segítségetekre lenni az edzésterv összeállításában, így hoztunk Nektek néhány nagyszerű, szabad testsúlyos, akár otthon is elvégezhető páros gyakorlatot.
Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!