Egy hely, ahol csak az igazság működik

Az élet olykor tele van kegyes hazugságokkal.
Gondolj csak bele…

Amikor csapzottan, kissé elkésve megérkezel a munkahelyedre, de a főnököd jófejségből csak illedelmesen rád köszön, és megdicséri a frizurád. Vagy amikor randi után a lány, akit elhívtál csábosan integet a taxiból, és csak annyit mond: „majd hívlak”.

Arról már nem is beszélve, hogy amikor édesanyád kibontja a születésnapi meglepetését, és az ajándékba kapott porcelán tányérról nem kis kedvencetek portréja, hanem maga Darth Vader köszön vissza, mosolyogva csak annyit mond, "ez a legszebb születésnapi ajándék, amit valaha kaptam."

Az emberek, akik körbe vesznek, akiknek fontos vagy, gyakran füllentenek azért, hogy ne bántsanak meg, ne okozzanak neked fájdalmat, és Te ebből, abban a pillanatban a legtöbbször semmit sem veszel észre.

Tudod, hogy mi az a hely, ahol nincs helye még a kegyes hazugságoknak sem?

Segítünk: az edzőterem.

A súly ugyanis nem hazudik. Nem érdekli, ha rossz passzban vagy, vagy éppen bal lábbal keltél ki az nap reggel az ágyból.

Nem finomkodik! A súlyt ki kell nyomni, fel kell vele állni, vagy éppen felemelni a földről. 100 kg, az 100 kg marad hétfőn, szerdán, de még hétvégén is.

Az edzőtárak is kegyetlenül az arcodba mondják, ha nem adsz bele aznap apait-anyait az edzésbe.

Hol szebben, hol pedig kicsit "csipkelődősebb" hangvételben.
"Mi az a két cérna, ami kilóg a pólódból?” - ja azok a karjaid.
"Azok málnakavarók, vagy a lábaid?”
„Deszka leszel farsangon? - Akkor toljad rendesen...

Ismerősök ugye?

Nem azért "szólnak be", hogy megbántsanak, hanem hogy motiváljanak, fejlődésre sarkalljanak. - egy jó edzőtárs ugyanis ilyen!
Nem beszél mellé, nem kertel. Közli a tényeket, ugyanis fontos számára, hogy a maximumot hozd ki magadból minden edzésen!

A Scitec Gym jó edzőtárshoz méltón nem szépít, nem köntörfalaz.
Nem ámít Téged "varázsszerekkel", vagy éppen "csodabogyókkal", hiszen tudjuk, hogy a kemény munkához idő kell, és nem lehet semmivel sem helyettesíteni.

Az eredmény akkor jön, ha keményen edzel, és megadod a szükséges tápanyagokat a testednek edzés előtt, alatt és után is.

Ezért alkottuk meg a Scitec Gym termékeit, melyek hűséges társként támogatnak, legyen szó izomépítésről, tömegnövelésről, állóképesség javításáról vagy regenerációról.

A Scitec Gymet NEKED hoztuk létre, hogy ezek után ne kelljen az étrend-kiegészítők sokszor zavaros világában egyedül barangolnod, és hogy kamumentesen kapd azt, amire valóban szükséged van!Scitec Gym témájú írások

Two strong men doing biceps curls with free weights in the gym
A bicepsz a lélek tükre: bicepszgyakorlatok helyesen

2019 november 13 2 perc olvasás

Bár relatív kis izomcsoportról beszélünk, mégis számos nagyszerű gyakorlat létezik az edzésére. Ilyen – a teljesség igénye nélkül – a kalapács bicepsz, a váltott karú karhajlítás, a bicepsz állva kétkezes rúddal, a bicepsz állva francia rúddal stb. Utóbbit vizsgáljuk meg egy kicsit közelebbről, és nézzük meg, hogyan is kellene kivitelezni HELYESEN ezt az amúgy nem túl bonyolult gyakorlatot.
Tovább
A balanced and healthy breakfast consisting of milk, fruits, muesli and honey
Hozd ki a tejsavófehérjédből a maximumot – időzíts úgy, mint a profik!

2019 november 12 3 perc olvasás

Nagyon nem mindegy, hogy a nap folyamán mikor és milyen fehérjeforrásokra alapozzuk a tápanyagbevitelünket. Más fehérjeforrást célszerű választani edzés után és mást például lefekvés előtt. Ezért nem létezik igazából „mindenható”, tökéletes fehérjeforrás.
Tovább
Different sources of protein such as meat, salmin, nuts and eggs laid out
A fehérje kalandos útja az izmaidig, avagy tudj meg mindent a fehérje emésztéséről

2019 november 07 2 perc olvasás

Milyen módon és kalandos úton érnek el ezek a táplálékok az izmaidhoz vagy egyéb más szöveteidhez, sejtjeidhez?

Járjunk utána, és tegyük tisztába ezeket a dolgokat, hiszen, ha hosszútávú, fenntartható eredményt szeretnél elérni, nem árt, ha tisztában vagy szervezeted működésével.
Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.