SUPERBODY 2019

Október végén immár a huszonkettedik Superbody ad lehetőséget a hazai testépítő / fitness elitnek valamint a tehetséges újoncoknak arra, hogy profi körülmények között mérkőzzenek meg egymással. Magyarország legrangosabb és legszínvonalasabb testépítő versenye már számos nagy bajnokot nevelt ki illetve indított el a nemzetközi sikerek felé vezető úton. Még soha egyik Superbody sem okozott csalódást, a színvonalas és izgalmas verseny garantált!

A verseny díszvendége az új Mr. Olympia: Brandon Curry! Uralkodó Mr. Olympia eddig még nem járt Magyarországon. Október 26-án ez megtörténik! Ha találkozni szeretnél Brandon Curry-vel, szeretnél tőle egy autogramot vagy egy közös fényképet, és természetesen szeretnél látni egy színvonalas és látványos testépítő/fitness versenyt, gyere el október 26-án a Kongresszusi Központba!

SUPERBODY 2019 a Facebook-on

Irány a Webshop


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!