Tippek a tudatos sportágválasztáshoz az ünnepek után

2020 január 16 3 perc olvasás

Tippek a tudatos sportágválasztáshoz az ünnepek után

Tudatosan nem december legvégén adunk iránymutatást az életmódváltóknak, hanem az első edzések hullámvölgye után - a sportmozgás és a tudatos sportágválasztás ugyanis segíthet, hogy a pihenéssel és nassolással eltöltött ünnepi időszak után ismét formába lendüljünk. Mindenek előtt érdemes megérteni az élettani folyamatokat, illetve milyen vállalásokat kell érte tenni, hogy sikerrel járjunk!

Tovább
Kropó Péter tippjei - hogyan fogalmazz meg reális célokat az életmódváltáshoz

2020 január 01 3 perc olvasás

Kropó Péter tippjei - hogyan fogalmazz meg reális célokat az életmódváltáshoz

A sikerhez vezető út a hosszútávú tervezés, ami legalább egy évre szól. Ennek igazából szeptember/október környékére kellene esnie, de nálunk, a Kárpát-medencében többnyire ez a karácsonyi ünnepek utánra esik. Tehát a célunknak legalább 2020 végéig kellene tartania. Osszuk szét négy nagyobb egységre az évet: a téli „hideglelés”, a tavaszi „ébredés”, a nyári „jól érzem magam”, és az őszi/kora téli „célvesztés”.
Tovább


Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Köszönjük, hogy megerősítetted feliratkozásodat, hamarosan jelentkezünk a személyre szabott tartalmakkal!
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!