Kropkó Péter, 51-szeres Ironman, a Scitec Endurance szakértője

Harmincéves aktív nemzetközi sportkarrierem idején, de az utóbbi néhány évben különösen vártam, hogy csatlakozhassak egy olyan professzionális „akarathoz”, ami tesz a modern, fenntartható és hatékony életmódváltásért. A „nagy” magyar életmódváltás a 80-as évek óta zajlik – miközben a finnek mindezt öt év alatt véghez vitték még a 90-es évek elején.

A Scitec ennek segítésére hozott létre a szakterületen egy speciális, ugyanakkor teljeskörű megoldást. Sportszakember gárdájával, termékfejlesztéseivel, képzésekkel és tanácsadással katalizálja a folyamatokat a helyes irányba.
A különböző sportokat űzőknek a táplálkozás terén is egyéni igényeik vannak.
Ezt felismerve, a személyre szabhatóság érdekében öt termékcsaládot fejlesztettünk ki, hogy mindenki, minden körülmények között találjon megoldást egyéni sportkihívásainak megoldására. A termékcsaládok közül az új Scitec ENDURANCE és GYM márkák is a Scitec két évtizednyi szakirányú, nemzetközi tapasztalatát foglalják magukba.

Ehhez hoztunk létre egy olyan webes felületet, ami nem csak életmódváltóknak, vagy tapasztalt szabadidő sportolóknak, de élsportolóknak is kiemelkedő színvonalú, hiteles segítséget ad. Ezt immáron a több mint száz olimpiai reménységünk, és a MOB is tanúsítja.

Ha nem szeretnél falakat fájdalommal áttörni, ha hiányzik az iránymutatás… Ha kellenek a megoldások, vagy úgy érzed láthatatlan üvegplafonba ütközöl… Nincs az a terület, ahol együttműködő kollégáink segítségével ne tudnánk kimozdítani elakadt sportszakmai kereked. Ebben segíthet első lépésként frissen fejlesztett webes felületünk. Lépj be bátran ezen a kapun!Scitec Endurance témájú írások

Tippek a tudatos sportágválasztáshoz az ünnepek után
Tippek a tudatos sportágválasztáshoz az ünnepek után

2020 január 16 3 perc olvasás

Tudatosan nem december legvégén adunk iránymutatást az életmódváltóknak, hanem az első edzések hullámvölgye után - a sportmozgás és a tudatos sportágválasztás ugyanis segíthet, hogy a pihenéssel és nassolással eltöltött ünnepi időszak után ismét formába lendüljünk. Mindenek előtt érdemes megérteni az élettani folyamatokat, illetve milyen vállalásokat kell érte tenni, hogy sikerrel járjunk!

Tovább
Milyen sportot válassz, ha vállalhatatlanok a kinti körülmények?
Milyen sportot válassz, ha vállalhatatlanok a kinti körülmények?

2020 január 14 2 perc olvasás

Sajnos néha olyanok a körülmények, hogy tényleg nem ajánlott odakint sportolnod. A téli szezonban pl. könnyen előfordul, hogy a környéken minden eljegesedik, esetleg szmogriadó van a lakóhelyed környékén. Ilyenkor érdemes az edzéseket fedett helyre vinni.
Tovább
Növeld fittséged téli keresztedzésekkel!
Növeld fittséged téli keresztedzésekkel!

2020 január 13 2 perc olvasás

Barátkozzunk meg a ténnyel: a tél még egy darabig tartani fog! Nincs is ezzel baj, hisz Ti, Scitec Endurance olvasók valószínűleg szeretitek a téli szabadtéri sportokat. Nézzük, milyen sportok jöhetnek ilyenkor szóba?
Tovább
Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk! Hamarosan kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre.
Üdvözlünk a Black Friday-t váró közösségünkben, hamarosan küldjük a részleteket! Amennyiben még nem voltál feliratkozva, rövidesen kapsz egy e-mailt a feliratkozásod megerősítéséhez. Kérjük, kattints az e-mailben található linkre!